پاسخ به:سولاردام بخریم یا مایکروفر؟
شنبه 22 آذر 1393 4:41 PM
برای خرید ماکروفر عجله نکنید !
گروهی از چربی ها که عمدتا چربی های خوراکی محسوب می شوند در مقابل حرکت یونی ماکروفر از هم گسخته شده ویتامین های محلول در چربی و ساختار چربی از هم پاشیده و نهایتا مولکولهای رادیکالی ایجاد میکندد . ! برای نمونه گروهی از دانشجویان دانشگاه جوباکو در ژاپن دریافتند که فاضلاب ناشی از شستشوی ظروفی که با غذای آماده شده توسط ماکروفر استفاده شده اند نشان میدهد . بعد از چربی گیر از فاضلاب و تخلیه در مخزن سپتیک تانک هیچ گونه لجنی روی فاضلاب ایجاد نشده این یعنی زنگ خطر چون اگر لجن در داخل دستگاه سپتیک تشکیل نگردد یعنی نوعی چربی های از هم گسخته رادیکالی وارد چربی گیر شده . برای این منظور نیاز هست لجن به سپتیک تزریق گردد ! اما باز به دلیل وجود چربی های شکسته امکان زنده ماندن لجن ها نیز میسر نشده و در نهایت منجر به اختلال عملکرد دستگاه شده .
بدیهی هست بعد از آزمایشهای مشابه میزان چربی های متلاشی شده توسط ماکروفر استفاده از چنین دستگاهی مضر شناخته بشه ولی تا کنون هیج مرجع علمی نتوانسته به صورت مستقیم میان زیان بار بود این دستگاه یا اجاق گاز معمولی تفاوتی قایل گردد .
بنظر من هر چقذر پخت پز غذا سنتی تر عمل بشه بهتره !
فارغ التحصیل طراحی صنعتی از دانشگاه ارومیه - ارشد تبریز
بنده طراح چربی گیر , فیلتر شنی و سپتیک تانک پلی اتیلن میباشم