تجسم کردن
جمعه 26 دی 1393 1:25 AM
دليل قدرتمند بودن تجسم اين است که وقتي تو تصويرهايي در ذهنت ايجادمي کني که در آنها خودت را در حالي ميبيني که
آرزويت برآورده شده است، افکار و احساساتي توليد مي کني که مي گويد آرزويت هم اکنون برآورده شده است.
تجسم در واقع به معني افکار نيرومند و متمرکزي به شکل تصاوير است که موجب ايجاد احساساتي مي شود که به اندازه همان
افکار، نيرومند هستند. درحالت تجسم، امواج مثبت نيرومندي را به دنيا مخابره مي کني.
قانون جذب اين پيام ها رادريافت مي کند و آن تصاوير را درست به شکلي که در ذهنت مي بيني در دنياي واقعي به تو بر مي گرداند. دکتر دنيس
ويتلي: "من روش تجسم را از برنامه آماده سازي فضانوردان آپولو الهام گرفتم و در طي دهه 1980 و 1990 از آن در آماده کردن ورزشکاران المپيک
استفاده کردم.
اين روش در آن زمان «تمرين ذهني حرکت» ناميده مي شد. وقتي چيزي را تجسم مي کني، آن را به واقعيت تبديل مي کني، در اينجا نکته
جالبي را در مورد ذهن بگويم : ما دستگاه پيشرفته بيوفيدبک را به چند نفر از ورزشکاران بازي هاي المپيک وصل کرديم.
اين دستگاه فعاليت هاي بدن را کنترل مي کند. از آنها خواستيم که مجسم کنند دارند بازي مي کنند. درکمال تعجب ديديم همان عضلات با همان
توالي که موقع بازي در زمين تحريک مي شدند. چطور چنين چيزي ممکن است؟
دليلش اين است که ذهن تشخيص نمي دهد که آيا واقعاً درحال انجام کاري هستي يا اينکه فقط داري آن را تجسم مي
کني. اگر در ذهنت خودت را در مکان خاصي تصورکني، با بدنت هم به آنجا خواهي رفت."
به اختراعات و مخترعين فکر کن : برادران رايت و اختراع هواپيما. توماس اديسون و اختراع لامپ و در آخر آلکساندر گراهام بل و اختراع تلفن. تنها
دليل چيزهايي که اختراع يا خلق شده اند اين است که کسي آن را درذهنش مجسم کرده است. آن شخص تصوير نهايي آن اختراع رابه طور واضح
در ذهنش ساخته است و با نگه داشتن آن تصوير در ذهنش همه نيروهاي هستي ازطريق اولين اختراع را به واقعيت تبديل کرده اند.
ممکن است با خودت فکر کني «ولي ذهن من مثل ذهن اين مخترعاي بزرگ نيست.» يا شايد فکر کني «اونا مي تونستن اين اختراع ها رو توي
ذهن شون تجسم کنن اما من نمي تونم.»
اشتباه مي کني. هرچه بيشتر درباره اين کشف بزرگ که دانش قانون جذب است بداني، خواهي ديد که نه فقط ذهني مانند ذهن آنها داري
بلکه چيزي بيشتر از آن داري.
مايک دولي: "وقتي داري خواسته اي رادرذهنت مجسم مي کني،فقط وفقط روي نتيجه نهايي تمرکز کن. "
جک کنفيلد: "در واقع احساس توست که قانون جذب رافعال مي کند، نه فقط تصويري که درذهن داري يا فکرت.
بسياري از مردم فکرمي کنند «اگر فکرم مثبت باشه، يا اگه چيزي رو که مي خوام توي ذهنم تجسم کنم همين کافيه و بهش مي رسم.»
اگر اين کار را بکني ولي احساس نکني که غرق در نعمت هستي و سرشار از عشق وشادي نباشي، صرف تجسم کردن، قانون جذب را در جهت
رسيدن به خواسته ات فعال نمي کند.
لازم نيست به اين فکر کنيم که آرزويمان قرار است از چه راهي به واقعيت بدل شود. اگر با خودمان عهد ببنديم که به آن برسيم، خودمان را ملزم
به اين کار کنيم و مطمئن باشيم که به آن مي رسيم،
چطور محقق شدن آن خود به خود برايمان آشکار خواهد شد.
" مايک دولي: "اينکه آرزوها چطور به تحقق بپيوندد به هستي مربوط مي شود. هستي هميشه از کوتاه ترين، سريع ترين و
هماهنگ ترين راه ممکن ميان تو و خواسته ات خبر دارد. "
دکتر جو وايتالي: "اگر همه چيزرا به دست هستي بسپاري، از چيزي که به تو تحويل مي دهد گيج و مبهوت مي شوي. اين همان
چيزي است که مي شود اسمش را معجزه گذاشت. طبيعي است که دوست داشته باشي هر روز از روش تجسم استفاده کني.
اما بايد مراقب باشي که اين کار برايت به روز مرگي تبديل نشود.
چيزي که واقعاً درمورد به کارگيري قانون جذب مهم است اين است که همراه با تجسم احساس خوبي هم داشته باشي. بايد
فکر کردن و مجسم کردن خواسته ات تو را هيجان زده کند و تا آنجايي که ممکن است با روحيه وشاد باشي. "
**بسم الله القاصم الجبارین**