پاسخ به:مبحث هفتاد و سوم طرح صالحین: حضرت زینب (س)؛ شخصیّت و نقش ایشان در نهضت حسینی
جمعه 23 آبان 1393 8:12 PM
ادامه:
شنیدم مثل مادرشون شهید شدن. پشت در خانه و با شکستن درخانه. و همینطور مثل مادرشون محل قبرشون مشخص نیست. همیشه غصه می خوردم که حضرت زینب با این همه عظمت و فضیلت چرا جزء چهارده معصوم نشدن که بشن پانزده تا. بعدش با خودم می گفتم من از عظمت و فضیلت حضرت زینب میدونم یا خدا. خداوند که بیشتر از من می دونه پس اینکه این کارو نکرده حتماً دلیل داشته. حالا هم چیزی از عظمت ایشان کم نشده. ایشان دختر امام بودند دختری نمونه. الگویی نمونه برای تمام دختران جهان. داستان زندگی ایشان فقط مصیبت نبود که کسی جرأت نکنه اسم مبارکشونو روی دخترانشون بگزارن. این واقعاً بی انصافیه. به جای اینکه یاد اونها رو زنده نگه داریم اینجوری با این بهانه های الکی اون ها رو به دست فراموشی میسپاریم.
همیشه تو هر زمینه ای سعی می کردم حضرت زینب رو الگوی خودم قرار بدم. تو مصیبت ها که به گَرد مصیبت های ایشون هم نمی رسه. تو رفتارم با پدر و مادر و برادرهام. من سه تا برادر بزرگتراز خودم دارم و خواهرم هم ندارم. همیشه سعی می کنم با احترام با اونها رفتار کنم و خواهری باشم براشون مثل حضرت زینب لااقل کمی شبیه به ایشان. فکر می کنم کمی تونسته باشم. همیشه سعی می کردم به اونها کمک کنم و غمخوارشون باشم و سعی کنم باری از روی دوششان بردارم. برای بچه های اون ها عمه خوبی باشم. که با شنیدن عمه زینب برای فرزندان امام حسین حسرت نخورن. حسرتی که خودم همیشه می خوردم و می خورم. انشاالله حضرت زینب به من و تمام کسانی که این آرزو رو دارن کمک کنن تا بتونیم ایشون رو الگوی خودمون قرار بدیم در تمام زمینه ها. انشاالله
فقط یه مصیبتی که سر من اومده سر حضرت زینب نیومد. یه روز یه کی گفت ببین حضرت زینب چقدر مصیبت کشیدن و تحمل کردن البته میخواست یه جوری به قول معروف کلاه سرمون بزاره. گفتم اولاً لین مصیبت سر حضرت زینب نیومد. ثانیاً منم از همون حضرت یاد گرفتم که ناشکری نکن و کفر نگم. فقط همین ولی خیلی سخت می گذره. خود خدا و حضرت زینب کمکم کنن و جواب کشایی که میخوان اذیتم کننو بدن. انشاالله.
خیلی فکر ها داشتم برای این دوره از مبحث طرح صالحین. ولی وقت کافی نداشتم برای کار بزرگ وقت زیاد و البته مهم تر حوصله کافی نیازه که نداشتم. لحظات عمره که همینطور میگذره. افسوس که استفاده مناسبی از اون نمی کنیم. افسوس برای خودم که .............
التماس دعای فراوان و سفارشی
ببخشید یه کم شخصی شد خیلی دلم پُره.
اللهم عجل فی فرج مولانا المنتقم بحق زینب ( س)