استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
یک شنبه 4 آبان 1393 12:38 PM
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی، غذای کاملی است که از سبزیجات، گوشت و برنج تشکیل شده است و برای سرو در مهمانی ها عالی است.
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
ارزش غذایی استیک راتاتویی با برنج زعفرانی در هر وعده به این صورت است: 593 کیلو کالری، 71.3 گرم کربوهیدرات، 14.2 گرم قند، 13.7 گرم چربی، 3.6 گرم چربی اشباع شده و 42.3 گرم پروتئین.
برای راتاتویی: |
|
رب گوجه فرنگی |
700 گرم |
سیر |
2-4 حبه |
فیله ماهی ساردین |
2 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی |
2 عدد |
کدو سبز |
1 عدد |
بادمجان |
1 عدد کوچک |
پیاز قرمز |
1 عدد |
ریحان تازه |
½ دسته |
ماست کم چرب
|
2 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک |
1 قاشق غذاخوری |
سس هریسا |
1 قاشق چایخوری |
برای برنج: |
|
برنج |
300 گرم ایرانی مرغوب |
لیمو ترش |
½ عدد |
زعفران |
مقداری |
برای استیک: |
|
گوشت راسته |
500 گرم (2 عدد) |
لیمو ترش |
½ عدد |
جعفری تازه |
½ دسته |
روغن زیتون خالص |
1 قاشق غذاخوری |
سس خردل دیژون |
1 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکای شیرین |
1 قاشق چایخوری |