0

وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

پاسخ به:وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 15 مهر 1393  7:04 PM

با سلام،

چند تا انتقاد دارم که میگم امیدوارم راه به جایی داشته باشه:

1. قالب وبلاگ کلا هیچ ربطی به موضوع نداره حتی یک درصد. من خودم رشتم ماشین ابزار هستش اما و یه جورایی دستم تو کاره مکانیکه اما این قالب به درد یه وبلاگ مکانیک نمیخوره. اگه بشه یه قالب خوب برای رشته های مکانیک ترجمه میکنم انشاالله. (اگه قالبی مد نظرتون هست اینجا ثبت کنید تا ترجمه بشه)

2. قسمت اسلایدشو وبلاگ اصلا عوض نشده و یه سری عکسهای بی ربط میذاره.

3. فونت و تکست مطالب توی پست ها به صورت نا منظم و شلوغ پلوغ هستش. بهتره از یه روال منظم و زیباتری استفاده بشه. پیشنهاد میکنم این پست وبلاگ آقای سجادی رو مطالعه فرمایید.

4. شما فکر کنم استاد یا معلم یه مرکز آموزشی هستین درسته؟ خوب بهتره برای مطالبتون یه دسته بندی قرار بدین تا مطالب رو از هم جدا کنین. منظورم بخش امور شخصی با بخش مطالب آموزشی و تحقیقی هستش.

5. فکر میکنم قسمت سایدبار کمی کدهاش جابجا شده و به هم ریخته که این شکلی متصل به هم و یه کمی به هم ریخته به نمایش در میاد.

6. از ابزار وبلاگ خیلی زیاد استفاده شده. فکر کنم شما هر جایی هرچیزی رو که دیدی کپی کردی تو وبلاگت (:   . این کار سرعت رو پایین میاره و یه شلوغیه الکی رو به وبلاگ میده و ضمن اینکه اگه بگردید و ابزاری پیدا کنید که ربطی به مکانیک داشته باشه خیلی بهتره.

ممنون و تشکر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها