ته چین همبرگر
شنبه 5 مهر 1393 10:40 AM
برنج یک فنجان
همبرگر یک عدد
تخممرغ دو عدد
زعفران یک چهارم قاشق مرباخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
روغن یک فنجان
یک فنجان روغن معادل 100 گرم. یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران.
یک فنجان برنج تقریباً معادل 130 گرم. دو قاشق غذاخوری ماست معادل 40 گرم.
دو عدد تخممرغ. یک عدد همبرگر آماده طبخ معادل صد گرم.
یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم.
دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، دو عدد تخممرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم میزنیم. سپس پلوی آبکش شده را با آن مخلوط میکنیم تا مایه تهچین آماده شود.
یک فنجان روغن ته یک قابلمه تفلون کوچک (به قطر 15 سانتیمتر) ریخته، آن را داغ میکنیم و نصف مایه ته چین را در آن میریزیم. یک عدد همبرگر آماده طبخ روی آن گذاشته و بقیه مایه ته چین را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف میکنیم. آن را برای حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه دم میکنیم تا تهچین پخته و برشته شود. سپس قابلمه را در یک بشقاب میوهخوری برمیگردانیم.
ته چین آماده پذیرایی میباشد. آن را میتوان با یک گوجهفرنگی که به شکل گل رز برش خورده تزئین کرد.