پاسخ به:sayyed13737373 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
شنبه 5 مهر 1393 4:10 PM
سلام اقا سید خسته نباشید از سوالات تخصصی دوستان البته بیشتر جنبه شخصی تا وبلاگ نویسی
ببخشید من چون تخصص در حوزه وبلاگ نویسی ندارم برعکس دیگران که خیلی مدعی هستن در این حوزه اگه واقعا بلدم نباشن من سوالات تخصصی در حوزه دین و زندگی میپرسم
سلام بر آبجی یاس بزرگوار
شما استاد مایید نفرمایید بزرگوار.
1- آقا سید وقتی دلتون میگیره چه کار میکنید ؟ ذکر خاصی رو میگید؟قرآن میخونم .بعضی وقت ها دعای عاشورا گوش میدم و یا دعای فرج.
خیلی دلم گرفته باشه میرم مزار شهدای گمنام شهرمون.5 شهید گمنام داریم.
2- در موقع فشارهای زندگی و سختی ها بیشتر به کدام یک از ائمه متوسل میشید؟ تا حالا حاجت گرفتید؟از ائمه بیشتر امام حسین و حضرت علی و امام رضا .
اما بیشتر از همه فاطمه زهرا (س) تا دلتون بخواد.من کلا خودم نشانه بارز حاجتم.نشده حاجت از ته دلم بخوام و به نفعم باشه و خدا نده بهم.
3- اقا سید اگه خدانکرده یه روز به اخر عمرتون باقی مانده باشه دوست دارید به کجا برید؟ از چه کسانی حلالیت بگیرید؟ فکر میکنید تاحالا دل کسی رو شکستید؟
دوست دارم بقیع برم پیش مزارمادرمحضرت فاطمه زهرا (س).من بیشتر از همه کارایی که کردم باعث رنجش ائمه شدم تا دیگران پس اول از اونا حلالیت میطلبم بعدش از خانوادم و بقیه اشناها.آره من هر روز و هر لحظه دل خدا رو می شکنم دل امام زمان (ع) رو میشکنم با کارهام و بعد از اونا دل بعضیا ی دیگه رو هم شاید به ناحق شکسته باشم.
4- بهترین اخلاق و بدترین اخلاقتون از نظر دوستان و اشنایانتون :من از خودم اخلاق خوب ندارم هر چی هست همونایی هست که خدا در ابتدای خلقتم بهم داده و من هر روز دارم یکیشو از دست میدم بدون این که بفهمم.ای کاش یکم فکر میکردیم به این که خدا چی ها بهمون داده بودش و ما از دست دادیم و حالا داریم خودمونو میکشیم تا یه قسمتی از اونا رو به دست بیاریم.
اما اخلاق بدم شاید این باشه بعضی وقت ها کارهایی رو که انجام میدم از دلم برای خدا نیست بعضی وقت ها برای رسیدن به یه جایی خیلی کارها میکنم که خدا هم خوب جواب میده ها اولش یواش بعدش گیوتین میفرسته جلوی چشمام ولی ای کاش که ازم راضی می بود.
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*