پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
چهارشنبه 9 مهر 1393 7:51 AM
سلام 2 باره محسن آقای عزیز. سلام به همشهری عزیزم علی جان
امید وارم این سوال از چهارچوب قوانین خارج نباشه انشاءاله
خسته نباشی هم به لحاظ زحمت های اداره و هم بخاطر فعالیت در راسخون سلامت باشی قربونت علی جان
شما در پست های ارسالی از تصویر محل استفاده میکنی که خیلی کار وجذاب میکنه . میشه خواهش کنم حجم عکس های ارسالی رو خورده کم تر کنی تا موقع لود شدن به لحاظ کم بودن سرعت اینترنت زمان صرف نشه. فرض اگر کسی عکس با کیفیت بالا اگر خواست لینک عکس رو بذار تا خود کاربر اگر دوست داره بره دانلود کنه عکس ها رو . به نظر من معرفی یه مکان با تصاویر خیلی جذاب تر است تا اینکه فقط به متن بسنده بشه . چون کاربری که پست رو باز میکنه ممکنه حال و حوصله خوندن متن رو نداشته باشه. بعضی از پستها رو که میزارم خودم با گوشیم عکس میگیرم البته حجمشو کم میکنم ولی درست میگی دیر لود میشه . سعی میکنم در صورت امکان حجمشو خیلی کم کنم تا سریع لود بشه یا آپلود کنم لینک بزارم
این رو هم بگم شما واسه گردشگری خیلی زحمت میکشی کاش راسخون یک بلیط رفت وبرگشت به یکی از نقاط کشور رو واسه شما رایگان تهیه کنه این هم پیشنهاد به اونای که رئیس و بالا تر از شما هستن . خواهش میکنم علی جون لطف داری . من به دوربین دیجیتال هم قانع ام
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست