0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393  8:19 AM

نقل قول siryahya
با سلام و عرض ادب خدمت استاد گلم به به سلام یحیی جووووووووووووووووووون

1- استاد به نظرت تو تالار گردشگری چی کار کنیم تا ایرانو بشناسیم؟؟؟ با خدائی باش ایراشناسی کن  cheeky  عزیزم تالار گردشگری با کمک خودت و بقیه دوستان عزیز به روزه . کافیه یکی از استانها رو انتخاب کنی و مطالب رو مطالعه کنی . کجا میخوای بری منو هم با خودت ببر  

2- آیا به نظرت تنها پست گذاشتن کافیه برای تالارتون؟؟؟ نه عزیزم . من همینجا از پشت همین تریبون از دوستان میخوام قبل از ارسال پست از تکراری نبودنش اطمینان حاصل کنن wink

3- از خودتون چه انتظاری داشتید و دارید؟؟؟ انتظار دارم که وقت بیشتری برای تالار گردشگری بزارم

4- به نظرتون کدوم زیر تالار گردشگری فعال تره و کدوم زیر تالار نیاز به تلاش بیشتر داره تا فعال بشه؟؟؟ به نظر من به جزء تالار " سرودها و آوازهای محلی" بقیه فعالن

5- برای اداره، فعال کردن،جذاب تر کردن، مدیریت تالارهای تحت مدیریتتون من چیکار کنم به نظرتون خوب تره و البته مفید تر ؟؟؟ بیا بشین ور دل من wink اسم خودمو و خودتو رو سر در تالار گردشگری نصب کنم . " محسن و یحیی " نامی که همیشه میدرخشد cheeky

heartheartheart استاد یکی یه دونه خودم heartheartheart

kiss kisskissفدااااااااااااااااااااااااااات عزیزم kisskisskiss

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
salma57 amirali123 siryahya borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها