پاسخ به:موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟
چهارشنبه 9 مهر 1393 2:00 PM
من به امضاء نفرقبلی نمره 18میدم.
موضوع جالبیه یادش بخیرجوونیها.خخخخ
تابستان امسال خیلی هواگرم بودکه هنوزم آثارش پیداست من دراین فصل سال وامسال تونستم کتابهاورمانهایی رومطالعه کنم وازاوقات فراغتم کمال استفاده روببرم همچنین باشرکت درکلاسهای شناوآمادگی جسمانی تونستم دل خودم وسلامتی خودموتضمین کنم.البته متوجه بیماری ای ازخودم شدم که اونم خالی ازلطف نبودچون پی به این بیماری بردم ومجبورشدم تاهرچندوقت یکبارخودمودربوته آزمایشگاه قراردهم وچک کنم دراین فصل من باگرمای زیادتابستون وشرایط روزه گرفتن مواجهه بودم هرچندکه علمامی گویندصواب اون بیشتره نمی دونم خلاصه براتون بگم که درفصل تابستون من درجشنواره قرآنی برنده شدم وقرارشدکه ماروببرندساری منطقه گهرباران دانشگاه علوم پزشکی امابدلیل ثبت نامهای دانشجویان تاتاریخ جاری که هنوزموفق به اینکارنشده ام.من درتابستان امسال دوتاازکاربران خوب راسخونوملاقات کردم واحساس شعف می کردم خاطراتم ازاین فصل خیلیه که متاسفانه دریک پست نمی گنجدحال اگرمورددیگه ای رویادم اومدحتما"درخدمتتون خواهم بود.ازایجادکننده این پست نیزکمال تشکررادارم.موفق باشید
چيزه داداش فرزاد يه سوال ميخوام بپرسنم خجالت ميكشم در مورد اون جمله آخر ..........كه گفته ايجاد كننده پست كي ميشه ميخوام بدونم ؟؟؟؟؟؟خخ
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون