0

mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

پاسخ به:mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 29 شهریور 1393  2:36 PM

نقل قول sayyed13737373

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

باسلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

ابتدا جاداره از دوست خوبمون جناب sayyed13737373 بابت ایجاد و مدیریت صندلی داغ مدیران و همچنین شما دوستان عزیز که با حضورتون گرمی خاصی بخشیده و خواهید بخشید تشکر کنم.

1- محمد قاسمی هستم / اهل خراسان

2- مدیر تالار مسابقات کاربری و زیرتالارها و همچنین تالار جام جهانی 2014 برزیل راسخون/ مدیریت تالار مسابقات کاربری را حدودا از 1 و سال چندماه پیش برعهده گرفتم و مدیریت تالار جام جهانی 2014 برزیل را نیز در طول مدت فعالیت آن عهده دار بودم.

3- در رابطه با تالار جام جهانی 2014 برزیل که در طول یکماه برگزاری جام جهانی سعی شد جدول بازی ها و جدول گروه ها به صورت کامل بارگذاری گردد. همچنین اخبار روز و حاشیه ها نیز به طول مداوم قرار داده شد.

و اما تالار مسابقات کاربری که از ابتدای تاسیس مدیریت آن بر عهده ی بنده بود ، سعی بر این بود که ابتدا با توجه به تازه تاسیس بودن تالار سرگرمی ها و مسابقات جذاب بارگذاری شود تا دوستان به تالار جذب شوند و شکرخدا تاحدود زیادی نیز موفق بودیم.

از آن پس سعی شد با در نظرگرفتن  امتیاز و ... برای دوستان ایجاد کننده سرگرمی و مسابقه ، از مشارکت بیشتر کاربران استفاده شود.

در مراحل بعدی نیز با توجه به زیادشدن سرگرمی ها و مسابقات ، تصمیم گرفتیم زیرتالارهای مسابقات هوش و مسابقات هفتگی را به تالار مسابقات کاربری اضافه نمائیم.

همیشه سعی بر این بوده هرچند با اهدای امتیاز ولی از حضور و مشارکت دوستان تقدیر شود.

4- ایجاد و بارگذاری سرگرمی ها و مسابقات متنوع به صورت مداوم و ماهانه با مشارکت دوستان و البته اهدای امتیاز و در صورت امکان هدیه ..

5- دوستان عزیز و گرامی باید به عملکرد ما نمره بدهند.

6- ان شاءا... دوستان راضی خواهند بود. 

سپاس

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran taha25 siryahya sayyed13737373 khodaeem1 borkhar salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها