سليمي: اين مدال تقديم به مردم ايران
شنبه 5 مهر 1393 12:14 AM
قهرمان فوق سنگين بازيهاي آسيايي اينچئون مدال طلاي خود را به مردم ايران تقديم کرد. |
|
||
بهداد سلیمی بعد از کسب مدال طلای فوق سنگین بازیهای آسیایی گفت: کسب این مدال را به همه مردم کشورمان تبریک میگویم، امیدوارم این موفقیت به دلشان چسبیده باشد و این مدال را به همه آنها تقدیم میکنم.
به گزارش تسنیم، وی افزود: خدا را شکر میکنم که به من کمک کرد چرا که در تمرینات زحمت زیادی کشیده بودم و مزد زحمات و تمریناتم را گرفتم. سلیمی درباره اینکه چرا به رکورد جهان حمله نکرد، گفت: من دقیقا 50 روز دیگر و در 24 آبان باید در مسابقات قهرمانی جهان به روی تخته بروم. زدن وزنه بالا ریسک بود و احتمال آسیبدیدگی برای من وجود داشت بنابراین تصمیم گرفتم آمادگی خود را برای آن مسابقات حفظ کنم و تنها برای قهرمانی این مسابقات وزنه بزنم. وی افزود: به فکر قهرمانی و رکوردشکنی جهان هم هستم و رکورد جهان را هم خواهم زد. قهرمان فوق سنگین بازیهای آسیایی اینچئون در پایان گفت: تشکر ویژهای از خانواده خود دارم و به خصوص از همسرم که همه آنها حمایت بسیاری از من انجام دادند. |
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی