طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده
جمعه 28 شهریور 1393 11:14 AM
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
شیر | 1/2 پیمانه |
آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) | 1/2 پیمانه |
پیاز رنده و نرم شده | 2 قاشق غذا خوری |
مواد وسط رولت گوشت:
سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) | جمعا 100 گرم |
هویج آب پز | 2 عدد |
مغز گردو خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل ، زردچوبه | به اندازه لازم |
طرز تهیه :
شیر وتخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یااسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید. دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد. و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.