0

نکات کوفته

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

نکات کوفته
چهارشنبه 26 شهریور 1393  5:29 AM

نکات کوفته

کوفته از غذاهای اصیل ایرانی است که مطابق طبع ماست . کوفته علاوه بر این‌ که غذایی کامل ، خوشمزه و ساده است درست کردن آن کمی دقت و ظرافت می‌ خواهد که همه آشپزان هنرمند ایرانی دارای این دقت و ظرافت هستند . اما درعین حال عنوان کردن چند نکته برای بهتر طبخ کردن این غذا به نظر ضروری می آید که عنوان می‌ کنیم :

۱) مواد تهیه شده برای طبخ کوفته‌ ها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد .

۲) هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته می‌ بایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند .

۳) آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفته‌ ها را بگیرد .

۴) در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانی‌ که کوفته دوم را درست کرده و داخل آن می‌ اندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط می‌ کنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمی‌داریم و حرارت را کم می‌ کنیم تا هم کوفته‌ ها مغز پخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد .

۵) مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفته‌ ها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوش‌ طعم‌ تر شود .

 

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها