0

پیروک گوشت

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پیروک گوشت
یک شنبه 23 شهریور 1393  4:59 PM

پیروک گوشت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم مرغ                4 عدد

شیر                             یک دوم پیمانه

روغن                           یک چهارم پیمانه

نمک                             1 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر                   1 قاشق چای خوری

آرد                                حدود 600 گرم

 

مواد میانی:

سُس گوجه فرنگی    1 قاشق سوپ خوری

سُس مایونز               1 قاشق سوپ خوری

پنیر موزارلا                                  150 گرم

پیاز                                             1 عدد

گوشت چرخ کرده                        1 پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه                  مقداری

قارچ                                           200 گرم

فلفل دلمه ای                            1 عدد

جعفری خرد شده                       2 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

زرده های تخم مرغ را با شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر در ظرفی بریزید و با قاشق مخلوط نمایید.

کم کم آرد را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا جایی که خمیر لطیفی تهیه شود و خمیر به دست نچسبد.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و در قالبی که از قبل چرب شده است، قرار دهید.

سطح خمیر را سُس گوجه فرنگی و سُس مایونز بمالید.

آن گاه مخلوط آماده ی گوشتی را بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.

در پایان، روی سطح مایه را چند نوار خمیری قرار دهید و قالب را در فری که از قبل گرم شده است، با دمای 200 درجه سانتی گراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

 

روش تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن سرخ کنید.

سپس گوشت و ادویه را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود.

آن گاه قارچ ورقه شده را اضافه نمایید و تفت دهید.

حالا فلفل دلمه ای خرد شده را با مواد قبل تفت دهید. 

پس از آن که تمامی مواد خوب تفت خورد، جعفری خرد شده را بیفزایید و مورد استفاده قرار دهید.

انرژی کل 4800 کیلو کالری

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها