املت اسپانیائی
دوشنبه 17 شهریور 1393 5:52 PM
مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
پیاز |
١ عدد |
2 |
گوجه فرنگی |
۴ عدد |
3 |
جوش شیرین |
نصف قاشق مرباخوری |
4 |
تخم مرغ |
۴ عدد |
5 |
کالباس |
٣ برگ |
6 |
نخود سبز |
١ پیمانه |
7 |
فلفل دلمه ای |
١ عدد |
8 |
نمک، فلفل، روغن |
به مقدار لازم |
پیاز و گوجه فرنگی را رنده کرده و داخل ماهی تابه می ریزیم. آن را روی حرارت قرار می دهیم تا جایی که آب گوجه فرنگی تبخیر شود. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و صبر می کنیم تا فلفل با گوجه پخته شود. کالباس خرد شده و نخود سبز را اضافه می کنیم. تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل و جوش شیرین می زنیم. مخلوط سبزیجات را با دست هموار می کنیم و تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم. درب ظرف را می گذاریم تا تخم مرغها پف کند. املت را در سینی مناسبی برگردانده و اطراف آن را با سبزی های معطر می پوشانیم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست