0

Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو
دوشنبه 17 شهریور 1393  10:15 AM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

گفتم امروز نمیتونم انتقاد یا پیشنهادی داشته باشم. ولی چون به تاپیک سر زدم بدون حرف زدن نخواستم ترک کنم اینجا رو.

اول از همه از زحمات شما تشکر می کنم. همین که تک تک پست های کاربران رو می بینید و تشکر می کنید نشون میده به تالارهایی که مدیریتش رو به عهده دارید اشراف کامل دارید.

دوستان چند مورد اشاره کردند و به نظر من هم پیشنهادات خوبی بوده.

در مورد تالار دفاع مقدس، با توجه به مناسبت های متعدد در مورد عملیات های دفاع مقدس، شهادت سرداران، آزادسازی خرمشهر، هفته دفاع مقدس و مناسبت های دیگه که به این موضوع مربوط میشن.

پیشنهادم اینه در این ایام و مناسبت ها تاپیک هایی متناسب با موضوع بزنید و مسابقه و یا تاپیک ویژه برگزار کنید.

حتما نباید موضوع در تالارهای گفتگو صورت بگیره. میشه در مورد شهدا و خاطرات سرداران شهید با توجه به نزدیک شدن به ایام شهادتشون این مناسبت ها رو در انجمن پررنگ تر کرد.

یه مورد دیگه هم بیان هفتگی یا ماهانه مناسبت های دفاع مقدس هست . حوادث یک ماه در تاریخ دفاع مقدس جمع آوری بشه و تاپیک های مربوط به آن رویداد اگه در انجمن هستند به تاپیک ماهانه لینک بشن. و اگه نیستن کم کم با رسیدن مناسبت به انجمن اضافه و به لینک ها اضافه بشن.

نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه.

به هر حال باز هم از تلاش و پشتکار شما ممنون.

موفق و موید باشید.

با سلام و تشکر فراوان

بله کاملا متوجه پیشنهادتان شدم

پیشنهادات مفیدی هستند و ما را در بهتر بودن تالارها کمک فراوانی خواهند کرد

پیشنهادات دوستان را یکی یکی شروع کرده ام به اجرا کردن

اگر پیشنهادات دیگری داشتید حتما بیان کنید که ممنون می شوم

موفق باشید.

تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 flatrone1940 nargese_montazer siryahya tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها