پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع
پنج شنبه 13 شهریور 1393 11:34 AM
خوراک ماهـی و گشـنیز
مواد لازم
• یك كیلوگرم شیر ماهی
• یك قاشق مرباخوری فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخـوری پودر زیره
• یك قاشق چایخوری پودر زنجــبیل
• یك قاشق چایخوی پودر گشنیز
• یك قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز (از هر كدام)
• چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر
• چهار عدد گوجهفرنگی بزرگ
• نصف پیمانه آبلیمو
• یك پیمانه گشنیز ساطوری خرد شده
• روغن و نمك
طرز تهیه
1. ماهیها را به صورت مكعبی خرد کنید، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن بیفزایید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال بگذارید. 15 دقیقه پیش از پخت، نمك و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کنید، بعد در تابهای مناسب روغن بریزید و ماهیها را در آن سرخ کنید.
2. گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی بیفزایید و به مدت ده دقیقه سرخ کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.