0

ساپورت پوش ها بدانند که...

 
smart_boy
smart_boy
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1389 
تعداد پست ها : 853
محل سکونت : Mazandaran

ساپورت پوش ها بدانند که...
شنبه 8 شهریور 1393  9:25 AM

مجله سیب سبز: هرچه جذب‌تر بهتر؛ این چیزی است که در سال‌های اخیر به‌عنوان مد رایج شناخته می‌شود. چندسالی است پوشیدن شلوارهای چسبان به مد رایج تبدیل شده‌است و پای ساپورت‌ها هم به میان آمده است. ساپورت‌هایی که به دلیل ضخامت‌شان پاها را نمایش نمی‌دادند و به همین دلیل از مهمانی‌های زنانه به خیابان‌ها وارد شدند. اینکه صاحب‌نظران حوزه مد از ساپورت‌ها چه می‌گویند و نمایندگان مجلس چه نظری درمورد این پوشش دارند، موضوع مطلب ما نیست. در این صفحات نظر کارشناسان پوست، زنان و گوارش را درمورد مشکلاتی که ساپورت‌پوشی با خود به همراه می‌آورد، پرسیدیم. اگر شما هم طرفدار این نیمچه شلوارهای چسبان هستید، بد نیست در ادامه این مطلب با مشکلاتی که ممکن است گریبان‌تان را بگیرد، آشنا شوید.

به پوست‌تان خون نمی‌رسد

خون در سلامت و بیماری یا حتی در مرگ و زندگی شما نقش اصلی را ایفا می‌کند و اگر به هر دلیلی خون‌رسانی در بدن‌تان درست انجام نشود، خطر جدی متوجه سلامت‌تان خواهد شد. گرچه در بسیاری موارد، اختلال‌های درونی بدن روند خون‌رسانی را دچار مشکل می‌کند، اما نمی‌توان انکار کرد که انتخاب لباس‌های شما هم بر این موضوع تاثیری قابل توجه می‌گذارد. لباس‌های تنگ خون‌رسانی به پوست را کاهش می‌دهند و بیشتر از آنچه تصور می‌کنید به بافت‌های زیرین بدن‌تان آسیب می‌رسانند. وقتی شلوار تنگ یا ساپورت می‌پوشید، این بافت‌های زیرین در بدن‌تان دچار آسیب‌های جدی می‌شوند، اما نشانه این آسیب‌دیدگی‌ها خیلی زود آشکار نمی‌شود. شاید همین تاخیر در بروز نشانه‌ها، باعث شود مدت بیشتری از این لباس‌ها استفاده کنید و فرصت درمان به‌موقع مشکلات ایجاد شده را از شما بگیرد.

اعصاب‌تان آسیب می‌بیند

اعصاب در تمام قسمت‌های بدن شما حضور دارد و کوچک‌ترین اشتباهات شما می‌تواند به آنها آسیبی جدی وارد کند. اعصاب پوست قسمت‌های زیرین بدن بر اثر پوشیدن شلوار تنگ و ساپورت آسیب می‌بیند اما چون علامت آسیب‌دیدگی مخفی است، شما متوجه این آسیب‌دیدگی نخواهید شد. بی‌خبر ماندن از آسیب‌دیدگی‌ها و نادیده گرفتن آنها شدت مشکلات را بیشتر می‌کند. کسانی که مدام از ساپورت و شلوارهای تنگ استفاده می‌کنند، بعد از مدت نسبتا طولانی بعضی نواحی پوست‌شان گزگز کرده و به مرور وسعت و شدت این نشانه‌ها گسترش پیدا می‌کند. یک نوع عارضه عصبی به نام meralgia paresthetica وجود دارد که زخم یا ضایعه پوستی ایجاد نمی‌کند اما قسمت ران پا را دچار درد می‌کند و عجیب نیست اگر ساپورت‌پوش‌ها بعد از چند سال مجبور به تحمل این درد شوند.
 

راهنمای ساپورت پوشی!


نابارور می‌شوید

تنها خانم‌ها نیستند که مشتری شلوارهای تنگ و فاق کوتاه و ساپورت هستند. سال‌هاست برخی آقایان هم به جمع طرفداران شلوارهای تنگ و فاق کوتاه اضافه شده‌اند و در سال‌های اخیر حتی ساپورت‌های مردانه هم وارد بازار شده‌اند. یکی از آسیب‌های جدی ناشی از پوشیدن ساپورت برای مردان، ناباروری است.

علت این است که اسپرم در بیضه تولید می‌شود و حرارت مناسب برای تولید اسپرم سالم، 33درجه سانتی‌گراد است اما آقایانی که این پوشش را انتخاب می‌کنند، این اندام  را در تماس با پوست بدن قرار می‌دهند و این اتفاق به بالا رفتن حرارت آنها می‌انجامد. تداوم چنین حالتی بدن را دچار اختلال تولید اسپرم می‌کند یا اسپرم‌های ناهنجار تولید می‌شوند که توانایی بارور کردن ندارند.

بد بو می‌شوید

بدبویی یکی از عوارض شایع ساپورت‌پوشی است. کسانی که ساپورت و شلوار تنگ می‌پوشند، معمولا متوجه بوی بد عرق در اندام تناسلی و پاهای‌شان می‌شوند. ساپورت‌ها تنگ هستند و باعث گرم شدن سطح پوست می‌شوند. باکتری‌هایی که روی سطح پوست زندگی می‌کنند، بر اثر گرما تجزیه می‌شوند و مواد بودار می‌سازند.

هر چه زمان پوشیدن ساپورت یا شلوار تنگ بیشتر باشد، پوست گرم‌تر می‌شود و بیشتر عرق می‌کند درنتیجه باکتری‌های بیشتری تجزیه می‌شوند و بوی بد بیشتری هم ایجاد می‌شود. شاید در اوایل برطرف کردن این بدبویی با شست‌وشو و شوینده‌های خوشبو آسان باشد اما در طولانی‌مدت از بین بردن این بوی بد کار سختی می‌شود که با شست‌وشو هم قابل برطرف شدن نیست.

لکه‌دار می‌شوید

meralgia paresthetica یک بیماری قارچی است که در محیط گرم و مرطوب به‌وجود می‌آید. جوان‌ها بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. پوشیدن ساپورت یا شلوار تنگ، باعث گرما و تعریق بیشتر می‌شود و در نتیجه پایین تنه را به محیط مطلوب meralgia paresthetica تبدیل می‌کند. لکه‌های بزرگ یا کوچک قهوه‌ای از نشانه‌های این بیماری هستند که بر پوست‌های روشن و لطیف آشکارتر دیده می‌شوند. ویژگی لکه‌های meralgia paresthetica این است که گاهی حتی پس از درمان هم مدتی روی پوست باقی می‌مانند. شاید ساپورت، پوشش ارزان‌قیمت و در برخی مواقع زیبایی باشد، اما نباید فراموش کرد که این لباس‌های تنگ که انواع نخی و خنک‌شان کمتر پیدا می‌شود، می‌توانند چنین مشکلاتی را هم ایجاد و هزینه و انرژی زیادی را برای درمان طلب کنند.

کهیر می‌زنید

بدبویی پوست یا لک شدن آن، تنها مشکلی نیست که گریبان ساپورت‌پوش‌ها را می‌گیرد. پوشیدن ساپورت و شلوار تنگ باعث بروز کهیر فشاری تاخیری می‌شود. به این ترتیب که چهار تا شش ساعت بعد از پوشیدن آنها لکه‌های کهیر نمایان می‌شوند و معمولا با تورم، خارش و سوزش و درد همراه هستند. برای از بین رفتن آثار کهیر فشاری، هشت تا 72 ساعت زمان لازم است. کهیر فشاری گاهی سردرد، حالت ضعف و خستگی هم ایجاد می‌کند.

 شاید باور کردنش سخت باشد که تنها یک پوشش می‌تواند تا این اندازه به سلامت افراد آسیب بزند اما واقعیت این است که تحت فشار قراردادن پوست، اعصاب و اندام‌ها مشکلاتی جدی و ماندگار را برای شما به همراه می‌آورد. دچار اگزمای تماسی می‌شوید پوشیدن شلوارها و ساپورت‌های پلاستیکی، تنگ و ضخیم راه را بر جریان هوا می‌بندد و به پوست اجازه نفس کشیدن نمی‌دهد. همچنین مواد پلاستیکی به‌کار رفته در ساپورت نوعی حساسیت پوستی به اسم اگزمای تماسی را به وجود می‌آورد.

مواد حساسیت‌زا در تماس طولانی و مستقیم با پوست قرار دارند و به درون آن نفوذ می‌کنند و در نتیجه پایین تنه دچار قرمزی، خارش و پوسته پوسته‌شدن می‌شود. شاید ساپورت‌پوش‌ها از دلیل دچار شدن به این مشکل بی‌خبر باشند و با کرم‌ها و لوسیون‌های مختلف برای برطرف شدن این مشکلات تلاش کنند، اما با وجود دیدن اثرهای موقتی، تا زمانی که فرد پوشش مناسبی را انتخاب نکند، نمی‌تواند انتظار برطرف شدن کامل این عوارض را داشته باشد.

دکتر کتایون برجیس متخصص زنان و نازایی

پوشیدن ساپورت بهداشتی نیست

پوشیدن شلوار تنگ یا ساپورت درواقع با بهداشت فردی مغایرت دارد و باعث ابتلا به عفونت و بیماری‌های دستگاه تناسلی زنان می‌شود. یکی از این مشکلات عفونت کاندیدیاز است. اندام تناسلی زنی که ساپورت پوشیده به دلیل گرما و تعریق، مرطوب می‌شود و ساعت‌ها به همان شکل باقی می‌ماند.

اگر بدن شما هم مستعد ابتلا به این عفونت‌هاست و بعد از یک دوره درمان باز هم مشکلات قبلی سراغ‌تان می‌آید، بهتر است به جای ساپورت یا شلوار تنگ، لباس‌هایی بپوشید که از الیاف طبیعی مثل نخ و پنبه تهیه شده باشند و مانع عبور جریان هوا نباشند. اگر به چنین لباس‌هایی دسترسی ندارید، لااقل پوشش‌های گشادتر و نازک‌تری را انتخاب کنید که اجازه تعریق بیش از اندازه و رشد باکتری‌ها را به آنها نمی‌دهند.

دکتر زاهد خیری متخصص گوارش

معده شما در خطر است

پوشیدن ساپورت به تنهایی نمی‌تواند برای اندام‌های داخلی و دستگاه گوارش مشکلی ایجاد کند، مثلا در عمل هضم موثر نیست ولی افرادی که از قبل به ریفلاکس معده دچار هستند، نباید شلوار تنگ بپوشند چون باعث می‌شود محتویات معده به مری بریزد و بیماری‌شان را تشدید می‌کند.

برای اینکه بدانید ریفلاکس معده دارید یا خیر،کافی است ببینید آیا به اصطلاح ترش می‌کنید یا نه. اگر این‌طور بود، برای معالجه هم به پزشک مراجعه کنید و هم لباس تنگ نپوشید. برخی تحقیق‌ها هم ثابت کرده‌اند که کمر تنگ شلوار، در طولانی‌مدت خطر ابتلا به سرطان معده را بیشتر می‌کند و عجیب نیست اگر ساپورت‌پوشانی که از این لباس تنگ استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض چنین خطری قرار بگیرند.

همه ما تو این دنیا وظیفه ای داریم...

*********************************

ظهور نزدیک است...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها