مواد خوراکي و دارويي که باعث جوش زدن مي شود
سه شنبه 28 مرداد 1393 7:39 AM
جوشهاي زير پوستي که در برخي پوستها وجود دارد درمان مشکل تري نسبت به آکنه هاي فعال دارند و بهبودي آنها زمان زيادي مي برد و نياز به صبر و حوصله فراوان دارد اين جوشها ناشي از افزايش چربي در منطقه مي باشد
مصرف برخي از داروها و ويتامينها، نه تنها احتمال بروز جوشهاي پوستي به ويژه در ناحيه صورت را افزايش ميدهد، بلکه روند بهبودي اين عارضه پوستي را نيز با مشکل مواجه ميکند.
حميدرضا خياطي متخصص پوست و مو گفت: مهمترين عامل در بروز جوشهاي پوستي يا همان آکنه، تغييرات هورموني و افزايش فعاليت غدد ايجاد کننده چربي است.
وي با اشاره به اينکه برخي از داروها نيز بر روي پوست اثرات منفي ميگذارند، تصريح کرد: مصرف برخي از داروها و ويتامينها، نه تنها احتمال بروز جوشهاي پوستي به ويژه در ناحيه صورت را افزايش ميدهد بلکه روند بهبودي اين عارضه پوستي را نيز با مشکل مواجه ميکند.
خياطي افزود: از بين داروهايي که با تأثير بر روي پوست بيشتر ميتوانند موجب بروز جوش يا آکنه شوند ميتوان به داروهاي کورتوني،داروهاي ضد افسردگي و داروهاي ضد تشنج اشاره کرد.
وي يادآور شد: افرادي که از اين داروها به مدت طولاني و بيش از اندازه استفاده ميکنند پوست آنها بيشتر دچار مشکلات پوستي به ويژه آکنه ميشوند.
خياطي گفت: مصرف بيش از اندازه ويتامينهايي نظير ويتامينهاي گروه B به ويژه ويتامينهاي B1 ، B6، B12 نيز ميتواند احتمال بروز جوشهاي زيرپوستي را افزايش دهد.
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی