خورش سیب و زردآلو
چهارشنبه 22 مرداد 1393 11:57 AM
مواد لازم
روش تهيه:
1- سیبها را پوست کنده و به 8 پره تقسیم میکنیم و زردآلوها را هسته میگیریم و درروغن داغ سرخ میکنیم تاجایی که له شوند.
2- سینه مرغ را به شکل انگشتی برش داده و به پودر پیاز و زعفران آغشته میکنیم. در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ را به شکل گل رز دور هم پیچیده با خلال چوبی ثابت سپس سرخ کنید.
3- آلوها را با دولیوان آنقدر میجوشانیم تا آلو کاملا له شده و از هسته جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم
4- این سس را با شکر و آب لیمو ترش طعم دارتر کرده و سیب و زردآلو و مرغ را داخل آن میگذاریم و میجوشانیم تا طعم بگیرند دقت میکنیم که زمان جوشاندن این خورش خیلی کم باشد.