پاسخ به:قرار شب شانزدهم ماه مبارک رمضان
دوشنبه 23 تیر 1393 6:25 PM
یکی از دعاهایی که برای حمد، خوب است خوانده شود، و من خودم این دعا را در بسیاری از مواقع می خونم اینه: « بسم الله الرحمن الرحیم، الحمد لله من اول الدنیا الی فنائها و من الآخرة الی بقائها، الحمد لله علی کل نعمة، استغفر الله من کل ذنب و اتوب الیه یا ارحم الراحمین.»
علامه محمد باقر مجلسی صاحب کتاب بسیار معروف بحارالانوار فرزند علامه محمد تقی مجلسی است، در کرامت پدرشان همین بس که وقتی تعداد تالیفات ایشان را بر طول عمرش تقسیم کردند برای هر روز هزار سطر تالیف داشتند مجلسی هم از آنجا مجلسی شد که پدرش میگوید: یک شبی در خود احساس کردم که هر دعایی بکنم برآورده خواهد شد در فکر بودم که چه دعایی بکنم که صدای گریه ی محمد باقر بلند شد که در قنداق بود پس دعا کردم خدایا اگر قرار است دعایی برآورده شود این پسر را برای خودت تربیت کن...
حالا کرامتی از محمد باقر مجلسی (ره):
به خط خود علامه محمد باقر مجلسی دیده شد که نوشته بود:
در یک شب جمعه ای این دعای شریف (که حقیقتا دعایی کوتاه ولی بسیار پر محتوا می باشد) نظر مرا زیاد به خود جلب نمود و آن دعا این بود:
« بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُ لِلهِ مِن اَوَّلِ الدُّنیا اِلی فَنائِها وَ مِنَ الآخِرَةِ اِلی بَقائِها اَلحَمدُلِلهِ عَلی کُلِّ نِعمَةٍ اَستَغفِرُاللهَ مِن کُلِّ ذَنبٍ وَ اَتوبُ اِلَیهِ یا اَرحَمَ الرّاحِمِینَ. »
پس من در آن شب جمعه این دعا را خواندم.
در شب جمعه ی دیگر نیز باز در میان دعاها این دعا بیشتر از همه توجهم را جلب کرد و مشغول به خواندن آن شدم. در حین قرائت این دعا بودم که ناگهان شنیدم هاتفی ندا داد:
اَیُّهَا العالِمُ الفاضِلُ! همانا در شب جمعه ی گذشته که این دعا را قرائت کردی هنوز کِرام الکاتبین از نوشتن ثواب آن فارغ نشده اند که بار دیگر شروع به خواندن آن کردی....
پس من فهمیدم که این دعای عجیب چقدر در درگاه الهی آثار و برکات دارد.
منبع: کتاب کرامات الاولیا نوشته ی علامه میرزا محمد تنکابنی