0

قرار شب شانزدهم ماه مبارک رمضان

kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221

پاسخ به:قرار شب شانزدهم ماه مبارک رمضان
دوشنبه 23 تیر 1393  4:04 AM

مولی علی علیه السلام در این کلمه ی حکمت آمیز خود می فرمایند:« زمانی که مقدمات نعمتهای خداوند به شما می رسد سعی کنید با شکرگذاری ، بقیه ی نعمت را به سوی خود جلب کنید ، نه اینکه با کمیِ شکرگذاری، نعمت را از خود دورکنید و محروم شوید.»

نکته ای که باید مورد توجه قرارگیرد اینکه تنها شکر از خدا در برابر نعمتهایش کافی نیست، بلکه باید از کسانی که وسیله ی آن نعمت بوده اند نیز تشکر و سپاسگذاری نمود و حق زحمات آنها را ادا نمود تا از این طریق آنها نیز تشویق شوند در حدیثی از امام سجاد علیه السلام آمده است که فرمودند:« روز قیامت که می شود خداوند به بعضی از بندگانش می فرماید : آیا از فلان شخص شکرگذاری کردی ؟ عرض می کند: پروردگارا من شکر تو را بجا آوردم خداوند خطاب میکند که چون شکر او را بجا نیاوردی شکر مرا هم ادا نکردی سپس امام فرمود : شکرگذارترین شما برای خدا آنهایی هستند که از همه بیشتر شکر مردم را بجا می آورند.»

یکی از نعمتهای معنوی دوستان همین سایت راسخونه بمناسبت، بر خودم لازم میدونم از همه ی دست اندرکاران سایت تشکر زبانی داشته باشم، روشنه که تشکر حقیقی، حضور موثر و بهره برداری معنوی از سایته همینطور تشکر و قدر دانی کنم از کاربرانی که فعالیتشان در سایت مشوق من شده و خیلی شرمنده شان هستم مخصوصا کاربر محترم عاشق امام رضا (علیه السلام).

خدایا اقرار میکنم که توفیق شکرگذاری از توست، پس توفیق شکرگذاری از دوستانم را به من بده تا شرمنده شان نشوم آمین یا رب العالمین.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh Beshkan
دسترسی سریع به انجمن ها