0

هلیم ( حلیم ) حیدرآبادی ( پاکستان )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

هلیم ( حلیم ) حیدرآبادی ( پاکستان )
یک شنبه 15 تیر 1393  12:44 PM

1ahaleem1

 

مواد لازم :

گوشت بره یا گوسفند یک کیلو گرم

یک کیلوگرم گندم خیس کرده بدون پوست

نصف پیمانه ماست

خمیر سیر و زنجبیل یا رنده 3 عدد سیر و یک تکه زنجبیل

پیاز خرد شده زیر یک پیمانه

پودر زردچوبه یک ق مرباخوری

خمیر فلفل تند یا پودر فلفل تند در صورت تمایل

گشنیز خرد شده ریز حدودا چند ق غ

 آب نصف لیموترش

قلم دارچین و یا مقداری پودر دارچین

نصف پیمانه روغن

نمک به مقدار لازم

نعنا و فلفل برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا آب لیموترش و ماست و فلفل و گشنیز خرد شده و چوب و پودر دارچین و زردچوبه و پیاز و سیر و زنجبیل و نمک را مخلوط کرده و گوشت را چند ساعتی در آن مارینه کنید . گندم خیس کرده را با آب روی حرارت قرار دهید تا ارام آرام بپزد . در طی این مدت آب آن کم خواهد شد که باید اضافه کنید .  روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید و گوشت را با مایه مارینه آن روی حرارت کمی تفت دهید تا بیرنگ شود . سپس مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید کاملا نرم شده و بپزد . پس از پختن , گندم را داخل بلندر خوب مخلوط کنید تا نرم و له شود .مخلوط گندم را به مایه گوشت پخته شده اضافه کنید و مجددا اجازه دهید تا باهم بپزند و در این بین مرتب هم بزنید تا ته نگیرد .

نکته : در صورت تمایل میتوانید از انواع ادویه دلخواه برای مخلوط کردن با گوشت بهره بگیرید . پس از آماده شدن و کش دار شدن هلیم ( حلیم ) آنرا داخل ظرفی مناسب کشیده و سپس با برگ های نعنا یا گشنیز و دانه های فلفل و پیاز داغ تزیین کنید و داغ سر میز ببرید .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها