کباب گوشت و کنجد
دوشنبه 9 تیر 1393 7:00 PM
مواد لازم کباب گوشت و کنجد :
کنجد خام | ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم) |
سویاسس | ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر) |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم) |
سرکه یا آب لیموترش | ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر) |
روغن زیتون | ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر) |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سیر (کوبیده) | ۲ حبه (۱۰ گرم) |
فیله گوشت گوساله | ۶۰۰ گرم |
کلم سفید و قرمز(خردشده) | ۴۰۰ گرم |
پیازچه(خردشده) | ۶ عدد (۴۸ گرم) |
تربچه(خردشده) | ۴ عدد (۲۰ گرم) |
روش تهیه کباب گوشت و کنجد:
کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
جایگزین کباب گوشت و کنجد:
به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست