0

پاندکیک لطیف با خامه

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پاندکیک لطیف با خامه
شنبه 7 تیر 1393  12:37 PM

1achee3

مواد لازم :


کره نرم              یک و نیم پیمانه
شکر سفید         3 پیمانه
تخم مرغ             6 عدد در دمای اتاق
آرد الک کرده      3 پیمانه
خامه فرم گرفته  1 پیمانه
وانیل شکری       یک ق چ

اسانس بادام      یک و نیم  ق چ
اسانس لیموترش نصف ق چ


طرز تهیه : در کاسه ای شکر و کره را حدود 5 دقیقه مخلوط کنید تا نرم شود . اکنون تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید . آرد و خامه را نیز بیافزایید و هم بزنید . اسانس ها را اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس داخل قالب پاند کیک را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید . فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 180 درجه تنظیم کرده و قالب را داخل فر در طبقه وسط قرار دهید . حدود یک ساعت و 20 تا 30 دقیقه آنرا بپزید . سپس آنرا از فر خارج و اجازه دهید کاملا خنک شود . این کیک بافت خیلی لطیفی دارد .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها