پاندکیک لطیف با خامه
شنبه 7 تیر 1393 12:37 PM
مواد لازم :
کره نرم یک و نیم پیمانه
شکر سفید 3 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد در دمای اتاق
آرد الک کرده 3 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
وانیل شکری یک ق چ
اسانس بادام یک و نیم ق چ
اسانس لیموترش نصف ق چ
طرز تهیه : در کاسه ای شکر و کره را حدود 5 دقیقه مخلوط کنید تا نرم شود . اکنون تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید . آرد و خامه را نیز بیافزایید و هم بزنید . اسانس ها را اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس داخل قالب پاند کیک را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید . فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 180 درجه تنظیم کرده و قالب را داخل فر در طبقه وسط قرار دهید . حدود یک ساعت و 20 تا 30 دقیقه آنرا بپزید . سپس آنرا از فر خارج و اجازه دهید کاملا خنک شود . این کیک بافت خیلی لطیفی دارد .