جوجه کباب تابه ای
یک شنبه 18 خرداد 1393 4:43 PM
مواد لازم :
مرغ |
1 عدد، ریز خرد شده |
نمک، فلفل و پودر سیر |
به مقدار لازم |
زعفران |
به مقدار لازم |
پیاز |
1 عدد، ریز سرخ شده |
کره |
20 گرم |
فلفل دلمه |
1 عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه |
طرز تهیه :
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد میشود )، سپس شسته و و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.
تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اینکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجهها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.
در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.
منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pan-roast-chicken2.html