0

مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان

zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

پاسخ به:مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان
شنبه 17 خرداد 1393  6:39 PM

حضرت علی اکبر(ع) به والي اموي مدينه چنين فرموده اند: اگر خداوند متعال ده ‌ها پسر به من عطا می ‌کرد من نام تمام آنها را علی می‌ گذاشتم و اگر دختری به من عنایت می ‌کرد نام او را نیز فاطمه می‌گذاشتم.
در حوزه تربیتی امام حسین(ع) اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا(ع) تمامی فرزندان خود را به نام علی نامگذاری کرد و پسوند اکبر و اصغر، بعدها به آنها اضافه شد.
  امویان اعلام کردند هر کسی نام علی داشته باشید چیزی از بیت‌المال دریافت نمی‌کند و به نظر می‌رسد همین مقوله برای امام حسین(ع) برای یک مبارزه منفی بسیار مهمی بود هرچند که این مسئله می‌توانست حصر اجتماعی را برای حضرت به دنبال داشته باشد. 
وقتی والی مدینه از حضرت علی اکبر(ع) سؤال می ‌کند نام تو چیست حضرت پاسخ می‌ دهد: علی! سپس می‌پرسد نام برادرت چیست؟ ایشان فرمودند: علی و در چند سؤال بعدی، باز هم علی اکبر(ع) بارها نام «علی» را تکرار کرد وقتی والی مدینه از او سؤال کرد که چگونه این اسامی تکرار شده است، حضرت علی اکبر(ع) در عبارتی بسیار زیبا سعی می ‌کند موضع خود، نسبت خود و اهل بیت (ع) را نسبت به امویان نشان دهد. مي فرمايد: اگر خداوند متعال ده‌ ها پسر به من عطا می ‌کرد من نام تمام آنها را علی می ‌گذاشتم و اگر دختری به من عنایت می‌ کرد نام او را نیز فاطمه می ‌گذاشتم. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها