0

ابراهیم بن عبدالحمید

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

ابراهیم بن عبدالحمید
شنبه 3 خرداد 1393  10:40 PM

ابراهیم بن عبدالحمید
شیخ در دو مورد او را از اصحاب حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام ذکر نموده در یک مورد فرموده: او را کتابی است و در مورد دیگر فرموده: از واقفه است [1] . 
از این رو که او را در دو مورد ذکر نموده برداشت می‏شود که دو نفرند. 
در کامل‏الزیارات از وی نقل می‏کند که از ابوالحسن علیه‏السلام پرسیدم: من نمازم را نزد قبر امام حسین علیه‏السلام و در مکه و مدینه شکسته می‏خوانم می‏توانم نزد قبر امام حسین علیه‏السلام و در مکه و مدینه نماز مستحبی بخوانم؟ فرمود: هر مقدار خواستی نماز مستحبی نزد قبر آن حضرت و در مسجدالحرام و مسجد پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و در مشاهد آن حضرت بخوان که کار خوبی است [2] .و مرحوم کلینی در نماز جعفر علیه‏السلام از وی نقل نموده که ابوالحسن علیه‏السلام به او فرموده: در رکعت اول سوره زلزلت و در رکعت دوم سوره عادیات و در رکعت سوم سوره نصر و در رکعت چهارم سوره توحید را بخوان. 
ابراهیم گوید: به حضرت عرض کردم: ثوابش چیست؟ فرمود: اگر گناهان مانند ریگ روی هم انباشته باشد خداوند خواننده آن را می‏آمرزد! سپس به من نظر نمود و فرمود: این مخصوص تو و کسانی است که با تو هم عقیده باشند [3] . ناگفته نماند که اگر ابراهیم از واقفه بوده این سخن حضرت مربوط به پیش از واقفی شدن اوست. 

پی نوشت ها: 
[1] رجال‏طوسی، ص 342، شماره 20 و ص 344، شماره 26. 
[2] کامل‏الزیارات، ص 247،ح 2، باب 81. 
[3] کافی، ج 3، ص 466، ذیل ح 1. 

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها