پاسخ به: 7 غذای عالی با کلم بروکسل
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 10:20 AM
کلم بروکسل با پنیر پارمسان و دانه کاج
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر رنده شده
• 340 گرم کلم بروکسل
• ¼ پیمانه آب سبزیجات
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج
• نمک و فلفل سیاه
• 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1. روغن را در تابه بزرگ روی حرارت بالا گرم کنید. سیر و کلم بروکسل ها را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. آب سبزیجات را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه در حالت نیمجوش بگذارید بماند تا غلیظ شود. دانه های کاج و نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. سپس آنها را در ظرف کوچکی بریزید و با پنیر پارمسان سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.