0

سرمربی تیم ملی هندبال بانوان: صحبت‌هایم را بر عکس منتشر کردند

dragon333
dragon333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

سرمربی تیم ملی هندبال بانوان: صحبت‌هایم را بر عکس منتشر کردند
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  12:30 PM

سرمربی تیم ملی هندبال بانوان با ابراز تاسف از برخی انتقادات نسبت به سخنانش گفت: در حالی که من در مصاحبه گذشته‌ام عنوان کردم که کلیت نامه ارسالی به وزارت ورزش و جوانان را قبول دارم، اما متاسفانه صحبت‌های من در این مصاحبه برعکس منتشر شده است.

مریم کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره انتقادات به تغییر نظرش نسبت به نامه ارسالی اهالی هندبال به وزارت ورزش و جوانان، اظهار کرد: در روزهای گذشته من مصاحبه‌ای داشتم که در قسمت اول آن اعلام کردم که کلیات نامه انتقادی اهالی هندبال به وزارت ورزش و جوانان که خودم هم آن را امضا کردم، قبول دارم و حتی در جلسه‌ای هم که در این باره برگزار شده بود، حضور داشتم.

او ادامه داد: من متاسف و متعجبم که صحبت‌های من در این مصاحبه برعکس منتشر شد و در آن از قول من نوشته شده بود که مخالف برخی مفاد این نامه هستم، در حالی که من گفتم از برخی موارد نامه اطلاعی ندارم، اما کلیت آن را قبول دارم. چرا که من درباره برخی از مسائل آن اطلاعی نداشتم و درباره چیزی هم که نمی‌دانم صحبت نمی‌کنم. عوض کردن صحبت‌های من از طرف هیچ کس قابل قبول نیست و من بچه نیستم که هر کسی بخواهد با من بازی کند و هر حرفی را خواست به من بزند. صحبت‌های من کاملا واضح و روشن است و علت این حواشی ایجاد شده را هم نمی‌دانم.

او با تاکید بر این که از امضای این نامه پشیمان نیست، تصریح کرد: من آدم 18 ساله نیستم که بگویم اشتباه کردم. من با آگاهی این صحبت‌ها را انجام دادم و صورت خوبی ندارد که این مسائل هنوز سر زبان ها باشد و دائم با خانه من تماس بگیرند و بگویند "کجای نامه را امضا کردی؟ کجا را امضا نکردی" من بابت این مسائل خیلی ناراحت شدم و دوست دارم همه صادقانه صحبت کنند.

کریمیان درباره سرمربیگری‌اش در تیم ملی و انتقاداتش نسبت به فدراسیون هندبال، اظهار کرد: من از روی دلسوزی برای هندبال ایران و بهبود شرایط رشته خودم این نامه را امضا کردم و این کارها را انجام دادم نه به خاطر فرد خاص. من از 9 سالگی در هندبال فعالیت می‌کنم و به خاطر آن از زندگی ام گذشتم. در حال حاضر هم که سرمربیگری تیم ملی بانوان را پذیرفتم فکر نمی‌کنم کار بزرگی انجام دادم و دفعه اولم هم نیست که به خاطر آن ذوق زده شوم. من نه تنها کاپیتان تیم ملی بودم، بلکه سابقه مربیگری و مدیر فنی تیم ملی را در کارنامه دارم. از این به بعد هم تلاش می‌کنم با تمام وجود کار کنم و مسائل شخصی را هم در این زمینه دخالت نمی دهم چرا که بحث مسائل ملی با دیگر مسائل تفاوت زیادی دارد و در آن بحث فرد مطرح نیست.

سرمربی تیم ملی هندبال بانوان در پایان گفت: اگر قرار باشد فدراسیون برخوردی را انجام بدهد به نظر کسی کاری ندارد و این سخنان به جز ایجاد حاشیه نتیجه‌ دیگری ندارد. من برای حضور در تیم ملی انگیزه زیادی داشتم، اما با این حاشیه‌ها خیلی از مسائل تغییر کرده است. از تمام خبرنگاران هم خواهش می‌کنم رعایت امانتداری را انجام بدهند و حرفی را از طرف من عنوان نکنند که در حیطه شخصیت من نیست.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها