0

آش دنگو ( محلی کهکیلویه و بویراحمد )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

آش دنگو ( محلی کهکیلویه و بویراحمد )
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  3:45 PM

http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvZmFydmFyZGluLzFhYm9uc29ya2gzLmpwZyZhbXA7dz0xMjAmYW1wO2g9MTIwJmFtcDtxPTcwJmFtcDt6Yz0x.jpg

آش دنگو از غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات می باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است.


مواد لازم:
عدس یک پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 1/4 پیمانه

لیزک یک کیلو

ماش، نخود  هر کدام 1/4 پیمانه

گندم نصف پیمانه

ادویه، زردچوبه، نمک

پیاز داغ عسلی

آب به مقدار لازم


طرز تهیه:

پیاز داغ را تهیه کرده و با مقداری زردچوبه و ادویه تفت میدهیم . ابتدا آب مورد نیاز را به حبوبات ؛ نخود و ماش و لوبیای خیس خرده و نرم شده و پیازداغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزند . بعد عدس را اضافه میکنیم تا بپزد . سپس  گندم را اضافه می کنیم . گندم باید آنقدر بپزد تا کاملا وا رفته و در آش دیده نشود . آش به این صورت جا میفتد .  در اواخر پخت سبزی را اضافه کرده و وقتی پخت و رنگ سبزی عوض شد , آش آماده است . نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سر سفره میبریم . طبق معمول همه آش ها پیاز داغ برای روی آن نگه داشته و تزیین میکنیم .با لیموترش و یا سرکه و .... میتوان سرو کرد . در صورت تمایل عصاره مرغ یا قلم هم میتوان اضافه کرد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها