املت سفيده تخم مرغ و جوي دو سر
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393 10:40 AM
جوي دو سر- يک پيمانه
سفيده تخم مرغ- ۴ عدد
نمک و فلفل- به ميزان کافي
شير- نصف پيمانه
روغن زيتون- يک قاشق مرباخوري
پنير فتاي خرد شده- به اندازه دلخواه
گشنيز خرد شده- براي تزئين
پودر آويشن-نصف قاشق مرباخوري
شير را کمي گرم کنيد.
جوي دو سر را به آن اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنيد سپس زير آن را خاموش کنيد.
سفيده تخم مرغ را به مواد اضافه کنيد.
روغن زيتون را در ماهيتابه نچسب کمي داغ کنيد و مواد را روي آن بريزيد.
روي آن نمک، فلفل، پنير، گشنيز و آويشن بريزيد پس از اينکه مواد خودش را گرفت، نصف آن را روي نصف ديگر قرار دهيد و سرو کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست