0

سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 77

پاسخ به:بررسی سوالات و مشکلات کاربران راسخون در دوره +NETWORK
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  2:19 PM

نقل قول sajjad1392

سلام ، وقتتون بخیر ، من فقط به خاطر این آموزشی که گذاشتید عضو شدم که احیا طی دوره به مشکلی بر نخورم !

سوال فنی ، نیاز به ثبت نام ندارد !؟

حتما باید بیایم توی اینجا تا بتونیم فایلهارو دانلود کنیم یا میشه برامون ارسال کنید !؟

به نظر خودتون چقدر تاثیر گذار هست این کارتون روی کاربرانی مثل بنده که بلد نیستم ، تا چه حد سطح سواد منو میتونه افزایش بده

ببخشید این سوالارو پرسیدم

چون خیلی چیزها توی این دنیا وقت تلف کنیه ، یعنی کاری میکنن که فقط وقت تلف بشه و چیزی کسی درست یاد نمیگیره !

میخوام وقتم تلف نشه

همون طور که گفتم برای اولین بار هست میخوام از این سایت به این صورت استفاده کنم ، امیدوار نتیجه مطلوبی بتونم با کار شما بگیرم

یا علی

جواب

با سلام 

برای شرکت در دوره ،شما باید در راسخون عضو شوید.و از طریق لینکهای تالار +network می توانید منابع آموزشی را دانلود کنید.بیشتر مباحث این دوره به صورت مفهومی می باشد و فایلها به صورت متن و فیلم خواهد بود.

دوره +network پایه و اساس شبکه می باشد.شما اگر علاقمند به مباحث شبکه و امنیت می باشید باید این دوره  را بگذرانید.تا بتوانید در دوره های بالاتر (mcse2012) , (ccna) ,(CEH) شرکت کنید.اینکه چقدر میتونه تاثیرگذار باشه به شما بستگی داره .اولش یک کم سخته ولی رو روال کاری بیفتید این دوره را میتونید بگذرانید.تو این دوره با اهمیت شبکه ،انواع وسایل و تجهیزات شبکه،آشنایی با انواع توپولوژیهای شبکه ،7 لایه شبکه ، انواع پروتکلهای شبکه ، فایروال و وایرلس ، IP , و تقسیم بندیهای IP ,  و اینترنت و به اشتراک گذاری فایل در شبکه و... آشنا خواهید شد و در پایان دوره میتوانید شبکه یک کافی نت معمولی را راه اندازی کنید.  البته اگر سوالی یا مشکلی داشتید میتوانید از طریق فروم با بنده در میان بگذرانید.حداکثر تا 24 ساعت  تا جایی که امکان داشته باشه راهنماییتون میکنم.

و ما توفیقی الا بالله

network+

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123 saeid1389 sajjad1392
دسترسی سریع به انجمن ها