0

سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 77

پاسخ به:بررسی سوالات و مشکلات کاربران راسخون در دوره +NETWORK
سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  10:15 PM

نقل قول asedsami

سلام،

باتشکر از شما. سوالی دارم، خود دوره ی اصلی هم رایگان هست؟

اینطور که در معرفی دوره نوشته بودین و من متوجه شدم، دوره ی اصلی رو موسسه ای به اسم CompTIA برگزار میکنه و شما این دوره رو زحمت کشیدین ترجمه فرموده به طور رایگان در اختیار ما میگذارین. چطور میشه توی دوره ی انگلیسی زبان شرکت کرد؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.

جواب :باسلام

شرکت CompTIA برگزار کننده دوره های +A+ , security+, network و... می باشد.بیشتر دوره های شبکه به صورت self study(خودخوان) می باشد(CompTIA+vmware+cisco+mcse2012) به جز میکروتیک که حتما باید توسط یک استاد بین المللی که مورد تایید شرکت میکروتیک می باشد برگزار شود. خیلی از موسسات در دنیا و ایران دوره +network  تدریس می کنند و مدرک داخلی صادر میکنند. ولی برای گرفتن مدرک اصل شرکت CompTIA باید در امتحاناتی که شرکت pearsonvue برگزار میکند شرکت کنید.متاسفانه به علت تحریمها هیچ test center در ایران برای آزمون وجود ندارد.و با تاسف فراوان بیشتر دوره هایی که توسط vue برگزار میشود کشور ایران تحریم میباشد و در صورتی می توانید آزمون بدهید که ملیت کشور دیگری و یا کارت شهروندی کشور دیگری را داشته باشید.البته شرکت پرومتریک که آزمونهای مایکروسافت را برگزار میکند ایران را تحریم نکرده و شما این امکان را دارید در کشورهای دیگر آزمونهای مایکروسافت را بدهید.البته این راههای قانونی شرکت در آزمون می باشد.بعضی موسسات در ایران هستند که قانون تحریمها را دور میزنند...که بگذریم.چیزی که مهمه اینه که هرجا آزمون میدید حتما در صورت قبولی باید به شما access code به شما ارائه دهند که در سایت مایکروسافت یا سیسکو برحسب آزمون قابل دسترس باشد و اسم شما در سایت مایکروسافت یا سیسکو در لیست قبولیها باشد.

و ما توفیقی الا بالله

network+

تشکرات از این پست
hessamnice ravabet_rasekhoon asedsami AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها