0

«google» چگونه راه جاسوسي آمريكا را باز مي كند؟

 
eirajs
eirajs
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 81
محل سکونت : .

«google» چگونه راه جاسوسي آمريكا را باز مي كند؟
دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  11:58 AM

بحث جاسوسي هاي اينترنتي امروزه بسياري از دولتمردان و همچنين مدافعان حقوق شهروندي را به خود مشغول كرده و انتقادات تندي را به همراه داشته است. مسئله اي كه كل اروپا را نسبت به عملكرد آمريكا در اين زمينه بدبين كرده است.

 



 فضاي مجازي و بويژه شبكه هاي اجتماعي اين امكان را براي «اداره كنندگان» اينترنت ايجاد كرده تا به راحتي از خصوصي ترين اقدامات در عرصه جهاني اطلاعات كسب كنند. در كنار فضاي مجازي، آمريكا ميلياردها مكالمات جهاني را ضبط مي كند و در صورت لزوم از آنها براي پيش برد اهداف خود بهره مي برد.

اين «بي اخلاقي تكولوژيك» باعث مي شود كه در برخي موارد پديده هايي همچون «اسنودن» دست به افشاگري بزنند. در اين ميان شركت هاي بزرگ در عرصه مجازي نيز مجبور هستند با آمريكا همكاري داشته باشند. در يكي از تازه ترين اخبار كه از سوي نيوزويك منتشر شده، نشان مي دهد كه شركت گوگل با به كارگيري هواپيماهاي بدون سرنشين در اين زمينه همكاري هاي لازم را انجام مي دهد. 

بيستم ژوئن سال گذشته، يك موشك از خاك گينه به فضا پرتاب شد تا چهار ماهواره را روانه مدار متوسط زمين كند. هزينه اين پروژه چند مليتي 1.2 ميلياردي توسط گوگل و چند شركت ديگر تأمين شد؛ اقدامي كه بلند پروازانه‌ترين تلاش براي آوردن اينترنت به آفريقا به حساب مي‌آيد.

در سال 2006، زماني كه كارآفرين امريكايي، گرگ وايلر، سعي داشت پهناي باند را به رواندا بياورد، بيشتر اميدوار بود كه ارتباطات بهتر بتواند نسل‌هاي بعدي را نيز پوشش بدهد. آن طرح بدليل نقص در ساختار داخلي و سرعت‌هاي پايين ماهواره‌اي از هم پاشيد. در اقدام بعدي وايلر به سراغ گوگل رفت تا آن را راضي به اين كار كند. 

اما گوگل تنها به يك طرح بسنده نكرد و در جهت درآمدزايي هر چه بيشتر، «بالن‌هاي اختصاصي» خود را تحت عنوان پروژه "لون" زير آسمان آفريقا به پرواز در آورد كه نمونه اي از طرح «هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا» در سراسر دنيا از جمله آفريقا است. 

آمريكا از اين مسئله براي پوشش بهتر و كسب اطلاعات بيشتر استفاده مي كند تا در مواقع حساس و احتمال عمليات نظامي يا رفتار سياسي خاص از اطلاعات به دست آمده استفاده لازم را ببرد. 

در 14 آوریل سال جاري، گوگل عمر مفید این رویا را با خريداري شركت هواپیماهای بدون سرنشین به نامTitan Aerospace گسترش داد؛ شركتي با تمايلات نوآورانه كه هميشه به دنبال راه‌هایی است تا یک قدم جلوتر از رقبای خود باشد. همين نوع آوري سبب شده تا مقامات سياسي و اطلاعاتي آمريكا از «قدرت گوگل» در امر كسب اطلاعات نگذرد.

اگر چه اينترنت و ايجاد فضايي مجازي در كنار واقعيت موجود از پنتاگون كليد خورد اما اين نهاد نظامي كم كم براي مديريت جاسوسي خود به سراغ شركت هاي بزرگ و تاثيرگذاري رفته است كه با اعتباري كه براي خود ايجاد كرده اند، شبهات جاسوسي را كمرنگ كنند.

منبع: جوان آنلاین

در تمنای نگاهت بی قرارم تا بیایی

من ظهور لحظه ها را می شمارم تا بیایی

خاک لایق نیست تا به رویش پا گذاری

در مسیرت جان فشانم گل بکارم تا بیایی ....

"الهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم"

تشکرات از این پست
Tachberdee siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها