0

کباب لبناني با تاهيني ليمو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کباب لبناني با تاهيني ليمو
سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  7:51 AM

 
 
نحوه پخت کباب لبنانی, مواد لازم برای کباب لبنانی
مواد لازم براي کباب:

بلغور گندم- نصف پيمانه

گوشت چرخ کرده- ۴۰۰ گرم

پياز خرد شده- نصف پياز

زيره- نصف قاشق مرباخوري

ماست چکيده- يک قاشق غذاخوري

روغن کافي براي سرخ کردن

 

مواد داخل کباب

روغن زيتون- يک قاشق غذاخوري

پياز ريز خرد شده- يک عدد کوچک

دانه کاج خرد شده- ۲ قاشق غذاخوري

سير له شده- يک عدد(حبه)

فلفل قرمز، سياه، پودر دارچين- از هر يک مقدار کمي

کشمش پلويي خرد شده- يک قاشق غذاخوري

گوشت چرخ کرده- يک کيلوگرم

نمک به اندازه کافي

برگ گشنيز خرد شده- يک قاشق غذاخوري

 

مواد سس تاهيني:

تاهيني( ارده )- ۴ قاشق مرباخوري 

ماست چکيده- ۴ قاشق غذاخوري

آبليمو- کمي

روغن زيتون- ۴ قاشق غذاخوري

آب- ۳ قاشق غذاخوري

سير له شده- يک حبه بزرگ

 

طرز تهيه:

بلغور گندم را ۳ بار بشوييد، سپس نصف پيمانه آب جوش به آن اضافه کنيد و روي آن را بپوشانيد.

براي تهيه مواد داخل کباب، پياز را در روغن تفت دهيد، دانه کاج را اضافه کنيد، سپس سير، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و تفت دهيد. ادويه را اضافه کنيد، زير مواد را خاموش و گشنيز را به آن اضافه کنيد.

بلغور گندم را آبکش کنيد و کنار بگذاريد.

در غذاساز، گوشت باقي مانده، پياز و ادويه ذکر شده را مخلوط کنيد.

مواد را به بلغور اضافه کنيد و با دست ورز دهيد، ماست چکيده را اضافه کنيد.

مقداري از مواد بلغور را به دست بگيريد کمي صاف کنيد و مقداري از مواد داخل را که تهيه کرده ايد در داخل آن بريزيد و کباب را ببنديد. با بقيه مواد هم اين کار را انجام دهيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.

کباب ها را سرخ کنيد.

تمامي مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنيد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها