پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 9:26 AM
سوسلو تاوک (مرغ سسی در فر )
مواد لازم
• ۱ عدد مرغ کوچک
• ۴ قاشق غذاخوری ماست
• ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• ۱ عدد پیاز
• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده كنید. سپس ماست، رب گوجهفرنگی، روغن زیتون، نمك و ادویه های دلخواه را اضافه و مخلوط كنید تا یك سس یكدستی حاصل شود.
3. مرغ خرد شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به همه جای مرغ ها برسد. سپس روی آنها پلاستیک بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
4. مرغ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.