پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 10:02 AM
سالاد نخود فرنگی
مواد لازم
• 1.5 پیمانه نخود فرنگی
• 3 عدد خیارشور بزرگ
• نصف استكان چایخوری زیتون بدون هسته
• شوید تازه
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
• نمك و فلفل
طرز تهیه
1. نخود فرنگی ها را بپزید و کنار بگذارید تا خنك شوند.
2. در این فاصله خیار شورها و شوید را ریز خرد كنید و در یك كاسه بزرگ بریزید. آبلیمو، روغن زیتون و نمك و فلفل رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید. نخودفرنگی های خنک شده را بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
سیمیت نمكی
مواد لازم
• 100 گرم كره
• 10 گرم بكینگ پودر
• یك قاشق چایخوری نمك
• 2 قاشق چایخوری سركه
• یك فنجان کوچک روغن زیتون
• آرد
• 1 عدد سفیده تخم مرغ
• كنجد
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه، بكینگ پودر، نمك، سركه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید.
3. مقداری از خمیر را بردارید و به شكل حلقه درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید.
4. سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.