ته چـیـن بـه
چهارشنبه 27 فروردین 1393 7:50 AM
طرز تهیه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. سپس سینه مرغ را بپزید و پس از خنک شدن، ریشریش کنید و کنار بگذارید.
3. بهها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در کره روی حرارت ملایم دهید.
4. در این مرحله، مایه تهچین را آماده کنید. به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کنید، تخممرغهای زدهشده را به ماست اضافه کنید و سپس روغن زیتون را بیفزایید.
5. برنج آبکش شده را در مایه تهچین بریزید و هم بزنید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل به مایه تهچین اضافه کنید.
6. در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب بریزید، یک لایه مرغ لابهلای تهچین بریزید. سپس یک لایه به و دارچین را اضافه کنید. روی قالب را با مایه تهچین بپوشانید و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید، به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
7. تهچین را با ماست چکیده تزیین و سرو کنید
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست