0

ته‌ چـیـن بـه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ته‌ چـیـن بـه
چهارشنبه 27 فروردین 1393  7:50 AM


طرز تهیه انواع ته چين, طرز تهیه ته چين, ته چين, انواع ته چين

مواد لازم (8 نفر)

•    500 گرم به      

•    300 گرم سینه مرغ پخته‌شده

•    دو پیمانه    برنج

•    دو قاشق سوپ‌خوری زعـفران دم کرده 

•    یک قاشق سوپ‌خوری دارچین

•    یک پیمانه ماست    

•    سه عدد تخم‌مرغ

•    نمک و فلفل   

•    دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

•    نصف پیمانه ماست چکیده

•    25 گرم کره     

 
 


طرز تهیه

1.    برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2.    سپس سینه مرغ را بپزید و پس از خنک شدن، ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.

3.    به‌ها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در کره روی حرارت ملایم دهید.

4.    در این مرحله، مایه ته‌چین را آماده کنید. به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کنید، تخم‌مرغ‌های زده‌شده را به ماست اضافه کنید و سپس روغن زیتون را بیفزایید.

5.    برنج آبکش شده را در مایه ته‌چین بریزید و هم بزنید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل به مایه ته‌چین اضافه کنید.

6.    در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب بریزید، یک لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین بریزید. سپس یک لایه به و دارچین را اضافه کنید. روی قالب را با مایه ته‌چین بپوشانید و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

7.    ته‌چین را با ماست چکیده تزیین و سرو ‌کنید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها