0

یادها و یادداشت‌هایی از زندگی امام خمینی(ره)

maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

پاسخ به:یادها و یادداشت‌هایی از زندگی امام خمینی(ره)
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  9:05 AM

پاسخ مثبت به درخواست‌های هدیه
نمونه دیگر از درخواست‌های شخصی که از محضر امام(ره) می‌شد، موارد زیادی بود که افراد به وسیله‌ی نامه و جز آن، از خدمت امام(ره) تقاضا می‌کردند که دستمال، زیر پوش، پیراهن، قطعه‌ای از عمامه و لباس یا سجاده و امثال آن‌ها را که مورد استفاده حضرتشان قرار گرفته باشد، به عنوان تبرک به آنها هدیه کنند، حضرت امام(ره) کلیه‌ این موارد را بدون استثنا (مگر آن شیء مورد درخواست را نداشته باشند) به مجرد اینکه به عرضشان میرسید، برمی‌خواستند، می‌آوردند، و تحویل می‌دادند تا برای درخواست کننده فرستاده شود. نمونه‌ای از این مورد،‌ طی نامه و پاسخ زير ملاحظه می‌شود.

نامه و درخواست یک برادر شهید
بسمه تعالی
خدمت پدر عزیز و بزرگوار و مهربان، بعد از سلام و ارادت و اخلاص، رسم است بزرگ تر به کوچک تر هدیه میدهد. حال این فرزند کوچک شما به طمع آن‌که از پدر بزرگوار خود هدیه دریافت دارد، هدیه‌ای ناقابل خدمت پدر عزیز خود فرستاده است. ان شا الله مورد قبول واقع شود. اگر میل آن پدر مهربان بر آن قرار گرفت که فرزند کوچک خود را مورد مرحمت و تفقد قرار دهند، لطف فرموده عبای کهنه‌ای از خویش را که سال‌ها با آن نماز گذارده‌اید، مرحمت فرمایید تا ان شا الله حقیر نیز با آن سال‌ها نماز بگذارم، شاید به حرمت آن عباى مقدس، نماز ما هم مقبول درگاه ذات اقدس احدیت قرار گیرد، ان شاءالله.
فرزند کوچک شما، برادر شهید امیر حسین آقاخانی- علیرضا آقاخانی زاهدان(2/12/64)

پاسخ امام(ره)
بسمه تعالی
فرزند عزیزم! امید است که من موفق شوم به قدردانی از امثال شما عزیزان و از خداوند برای شما توفیق و سعادت خواستارم. خداوند تعالی ملت بزرگوار ما را که در راه اسلام از هیچ فداکاری دریغ ندارند، سعادتمند فرماید و رزمندگان بسیار عزیز را به پیروزی نهایی موفق نماید. من دعای به همه را فراموش نمی‌کنم. والسلام علیکم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها