0

بچه ها وبلاگنویسی رو شروع کنیم!!

shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

وبلاگ‌نویسی را آغاز کنیم ( قسمت دوم )
جمعه 22 فروردین 1393  10:53 AM

با دومین قسمت بچه ها وبلاگ نویسی را شروع کنیم در خدمتان هستیم. امیدوارم در طول این مقاله به دانسته هایتان اضافه شود.

شروع وبلاگنویسی همیشه برای افراد تازه کار کابوس بزرگی محسوب می شود؛ به همین علت بیشتر این افراد همیشه از این کار فرار می کنند. دلیل چنین کاری به عوامل بسیاری بستگی دارد، از جمله:

• نداشتن اطلاعات برای چگونگی شروع کار

• انتخاب موضوع

• انتخاب سرویس و کار با آنها

• چگونگی جذب کاربر

• و…

کسانی که از صفر شروع کردند می دانند هرکدام از این عوامل،  پروسه ای طاقت فرساست، اما باید این را هم بدانند که تنها ابتدای هر کاری سخت است و زمانی که علمشان در این زمینه وسعت پیدا کرد، عاشق کارشان می شوند. برای نوشتن در وبلاگ یا وبسایت خود ابتدا باید اعتماد به نفس خود را بالا برده و مطمئن باشید که در طی کار، شوق و خلاقیت بیشتری برای ادامه ی کار پیدا خواهید کرد.

در اینجا به توضیح چند عاملی که در قبل اشاره شده می پردازم. تاکید می کنم این سری مطالب، یادگیری پایه وبلاگنویسی است زیرا همیشه خیل وسیعی از افراد وارد دنیای مجازی می شوند که نیاز به یادگیری چنین مسائلی دارند.

اطلاعات لازم برای شروع کار

به جرات می گویم این مرحله که ابتدایی ترین مرحله برای یک وبلاگنویس است، مهمترین مرحله است. نداشتن اطلاعات در هر زمینه ای باعث سردرگمی در روند کار شده تا جایی که ممکن است در ادامه از انجام آن صرف نظر کنید!

انتخاب موضوع

در انتخاب موضوع در ابتدای کار دستتان بازتر است. چون وقت کافی برای یافتن آن را خواهید داشت. و رفته رفته نوع موضوع خود را متناسب با عملکرد و دانش خود که در این زمینه به بدست آورده اید انتخاب می کنید. از اینکه وبلاگ ها و وبسایت های مختلفی با موضوعی که شما انتخاب کرده اید مطالب بسیاری نوشته اند نگران نباشید؛ زیرا خوانندگان با اینکه منبع مطالعاتی خود را از میان سایتهای پربازدید و معروف انتخاب می کنند، شانس شما هم به همان اندازه خواهد بود به شرطی که مطالب شما مطالبی رقابتی و مفید باشد.

انتخاب سرویس مناسب

به شخصه دوستان و افراد زیادی را می شناسم که برای انتخاب سرویس مورد نظر برای وبلاگنویسی در پی هاست شخصی و سیستم های مدیریت محتوا و… هستند و می خواهند حرفه ای شروع کنند! اما برای شروع دست نگه دارید! حرفه ای بودن بد نیست اما برای حرفه ای شدن باید قدم به قدم پیش رفت چون یک شبه نمی توان حرفه ای شد!

انتخاب سرویس یکی از مواردی است که سلیقه ی شخصی در آن دخیل است و شما با امتحان کردن سرویس های مختلف حتما یکی از آن ها را انتخاب خواهید کرد. ابتدا بیایید از سرویسهای وبلاگ دهی رایگان استفاده کنید تا از کم و کیف آنها با خبر شده و بعد سیستم مورد نظر را با توجه به نیازهای خود انتخاب کنید.

یکی از مزایای سرویس های رایگان وبلاگدهی، همانطور که از نام آن برمی آید رایگان بودن آنهاست. یعنی شما چه برای ساخت یک وبلاگ و یا چند وبلاگ هزینه ای را متقبل نمی شوید. این مزیت راه را برای امتحان کردن روش های مختلف برای حرفه ای شدن در وبلاگنویسی برای شما باز گذاشته تا بتوانید حتی اگر به قیمت اداره ی چند وبلاگ با موضوعات مختلف هم که شده، آینده ی وبلاگنویسی خود را رقم بزنید.

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها