پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
دوشنبه 10 آذر 1393 2:54 PM
نقل قول amin5530
چون خواستید میگم وگرنه ادامه نمیدادم چون ممکن بود بعضیها با گفت و گوی من و شما خسته بشن..
یکی اینکه پستهایه تالیفی رو چگونه امتیاز رو بهشون میدادید؟ بر چه معیاری؟ یا پست تالیفی برای شما فرق نداشت چی باشه؟!
و همچنین نظرات... شما به نظر دهی هم امتیاز میدادید .. ولی معیاری نبود
در بین 15 نفر وبلاگ هایی هستند که حتی یک پست تالیفی هم ندارند .... این به جوک بیشتر شبیه تا انتقاد البته..
در مورد پست های تالیفی ، بله قطعا امتیاز بیشتری به پستهای باارزش تر داده شده مثلا امتیاز کسی که عکاسی کرده و عکسها را در وبلاگ قرار داده از کسی که متنی را نوشته در امتیاز تالیفی بیشتر بوده .
در مورد نظرات هم به همین شکل . همانطور که عرض شد فقط یک یا دو مورد باعث برتری یک وبلاگ نشده ، وبلاگهای رده های بالا در بیشتر موارد امتیاز قابل قبولی کسب کرده اند .
و اینکه ذکر کرده اید در بین وبلاگ های برتر بعضی وبلاگ ها پست تالیفی ندارند ، پستهای تالیفی یک امتیاز ویژه بوده ، درست است که ما هم به پستهای دست نویس ارزش زیادی قائل هستیم و امتیاز بسیار بیشتری از پستهای معمولی به آنها تقدیم شده ولی این مورد الزامی هم نبوده .
نکته ای که باید توجه داشت این است که مجموع امتیازات در موارد مختلف محاسبه شده ، بعضی موارد تاثیر بیشتر و بعضی کمتر داشته اند .
ممنون
YEMEN
۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩
amin.bidar@gmail.com
من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد