اهمیت سردی و گرمی غذاها
یک شنبه 17 فروردین 1393 7:35 AM
این مفهوم در فرهنگهای مختلف نیز به کار میرود (مثل یین و یانگ در طب چینی یا اسیدی و قلیایی که مفاهیمی جهانی هستند).
در واقع خود بدن و نیز بعضی غذاها، خاصیت اسیدی و یا قلیایی دارند، به طوری که برای رسیدن به توازن بعد از دریافت زیاد مواد اسیدی، باید خوراکیهای قلیایی دریافت کرد و یا برعکس به هنگام قلیایی شدن بدن، دریافت مواد اسیدی را افزایش داد.
واژه دیگری تحت عنوان خشک و مرطوب وجود دارد، به طوری که ممکن است در بدنمان احساس تری یا خشکی کنیم.
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی