0

روش تهیه کوفته اسفناج با پوره سیب‌زمینی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه کوفته اسفناج با پوره سیب‌زمینی
جمعه 15 فروردین 1393  6:24 PM

 


این کوفته می‌تواند یک غذای کامل و زینت‌بخش سفره‌های میهمانی شما باشد.

کوفته

مواد اولیه      

گوشت چرخ کرده                                       400 گرم

تخم‌مرغ و پیاز                                            هر کدام یک عدد

نمک، فلفل و زیره و آرد سوخاری                به میزان لازم

 

مواد لازم پوره

سیب‌زمینی آب‌پز                                       چهار عدد

کره                                                           دو قاشق سوپ‌خوری

شیر                                                          دو پیمانه

 

مواد لازم میان کوفته

اسفناج                                                   500 گرم

سیر                                                         دو حبه

پیاز                                                           یک عدد

روغن و نمک                                            به میزان لازم

 

طرز تهیه

* پیاز را خرد کرده و در روغن کمی تفت داده تا نرم شود. سیر له شده را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* اسفناج را پس از شستن، خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم تا آبش کشیده شود و مقداری نمک هم زده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

* گوشت چرخ کرده را با تخم‌مرغ پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کرده و کمی آرد سوخاری (در حدود دو الی سه قاشق غذاخوری) می‌زنیم تا انسجام پیدا کند.

* سپس از مایه گلوله‌هایی اندازه گردو برداشته گرد کرده و وسط آن مقداری مخلوط اسفناج قرار داده و کاملاً به صورت گرد می‌بندیم و در ظرف نسوز چرب شده قرار داده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم.

* کره را حرارت داده سپس سیب‌زمینی‌های رنده شده را به آن افزوده و شیر را به تدریج اضافه می‌کنیم تا پوره مناسبی به دست آید.

* پوره را در ظرف سرو کشیده و کوفته‌ها را روی آن می‌چینیم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها