پاسخ به:مبحث چهل و پنجم طرح صالحین: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
دوشنبه 18 فروردین 1393 9:50 PM
ارزش علم و آگاهي بخشي
حضرت زهرا(س) به علم و دانش و آگاهي بخشي، اهميت بسيار ميداد، و خود مخزن علم الهي بود، و اندوختههاي علم لدنّي و اكتسابي او در سطحي بود كه امامان معصوم(ع) از آن استفاده ميبردند، و از آن به عنوان "مصحف فاطمه" ياد ميكردند6 در اين راستا نظر شما را به حادثه جالب زير كه بيانگر جدّيت حضرت زهرا(س) به آگاهي بخشي است جلب ميكنيم:
روزي بانويي به محضر حضرت زهرا(س) آمد و عرض كرد: "مادرِ ناتواني دارم كه درباره نماز به احكام و مسائلي ناآگاه است، مرا نزد شما فرستاده، تا آن احكام را از شما بپرسم." فاطمه زهرا(س) فرمود: بپرس.
او ده سؤال، پشت سرهم پرسيد و پاسخ آنها را دريافت كرد، آنگاه از بسياري سؤال خود شرمنده شد و عرض كرد: "اي دختر رسول خدا، بيش از اين شما را زحمت نميدهم." فاطمه(س) فرمود: آنچه نميداني بپرس، آيا شخصي را ميشناسي كه در برابر صدهزار دينار (مثقال طلا) اجير شود كه فقط يك روز بار سنگيني را بالاي بام ببرد، و اظهار خستگي كند؟ او عرض كرد: نه. فاطمه(س) فرمود: "من نيز در پيشگاه خدا اجير شدهام كه در برابر هر مسألهاي كه ميپرسي، و به تو پاسخ ميدهم، پاداش بسيار بگيرم كه اگر بين زمين تا عرش را پر از گوهر ناب كنند و به من بدهند باز ارزش آن پاداش، بيشتر است، بنابراين من سزاوارتر از آن هستم كه اظهار خستگي نكنم، من از پدرم رسول خدا(ص) شنيدم كه فرمود: علماي شيعه ما در قيامت به مقدار علمشان و به اندازه تلاششان در راهنمايي مردم، پاداش ميبرند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست