0

بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای
شنبه 20 آذر 1389  12:40 PM

 دوربین :

نوکیا E75 به یک دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و فلش LED مجهز است . شاید این ویژگی ها روی کاغذ در خور توجه باشد اما در عمل اینطور نیست . فلش LED قدرت کافی ندارد و محدوده کوچکی را روشن می کند . لنز دوربین پوشش محافظ ندارد و نشان می دهد که شیشه روی لنز در فاصله زمانی کوتاهی خراشیده می شود . کلید اختصاصی دوربین ساختار مناسبی ندارد و نرم افزار دوربین را با تاخیر فعال می کند بهترین بخش دوربین در نوکیا E75 منوی آن است . دوربین دارای منوی نواری است و تنظیمات بسیاری دارد که شامل تنظیم دستی رنگ سفید ،حساسیت Iso ، میزان نوردهی ، تنظیمات کنتراست و شدت نور ، جلوه های ویژه مختلف و رنگ سایه است .
    

در نمایاب می توان از خطوط شطرنجی استفاده کرد تا در کادر بندی عکس ها به کاربر کمک کند و با قراردادن سوژه یا محل مورد نظر نزدیک خطوط یا روی آن عکس ها حرفه ای تر و زیبا تر بنظر می رسند . حالت عکس گرفتن متوالی و Self-Timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) نیز وجود دارد . فلش را می توان در چهار وضعیت اتوماتیک ، همیشه روشن ، کاهش قرمزی چشم و همیشه خاموش تنظیم کرد . راهنمایی هایی با فونت کوچک ظاهر می شود تا کاربر در هر لحظه در جریان عملکرد گوشی قرار دهد . کاربر می تواند نوار ابزار و میانبر های روی آن را شخصی کند . تصاویر گرفته شده با دوربین E75 نوکیا کیفیت پایینی دارند . دوربین در وضوح VGA در 30FPS فیلمبرداری می کند که ویدئو ها در مقایسه با عکس ها کیفیت بهتری دارند .
    

سایر امکانات :

گالری عکس در نوکیا E75 دارای حالت سه بعدی چرخان نیست . تفاوتی بین گالری نوکیا E71 و E75 وجود ندارد . کاربر به راحتی می تواند در تصاویر مرور کند و حداکثر تا 8 برابر آن را بزرگنمایی نماید .
        

مرور در تصاویر و زوم از سرعت کافی برخوردار است و با فایل های بزرگ نیز مشکل ندارد . ویژگی های مدیریت فایل در گالری بسیار گسترده تر است و حتی شامل ارسال چندین فایل در یک زمان نیز می باشد .
    

نوکیا E75 برای انتقال داده از گزینه های کافی برخوردار است . از گزینه های ارتباطی این گوشی می توان به مادون قرمز ، بلوتوث 2.0 ، USB 2.0 ، Wi-Fi و نسل سوم اشاره کرد . برای انتقال سریع داده شبکه از نسل سوم با HSDPA پشتیبانی می شود . امکان جابجایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود دارد که در بعضی موارد سریعترین روش برای انتقال داده است .
مرور در اینترنت با یک تلفن هوشمند نوکیا تجربه بسیار خوبی است . نوکیا E75 اکثر صفحات وب را درست مانند desktop کامپیوتر نشان می دهد . کنترل مکان نمای مجازی ماوس آسان است و بخوبی کار می کند .

کنترل کلید حرکتی به راحتی جویستیک سامسونگ یا trackball در Blackberry نیست با اینحال کارایی آن رضایت بخش است . یک نقشه کوچک را می توان فعال کرد تا به مرور در سایت های بزرگ کمک کند . میزان زوم نیز فقط با چند بار فشار دادن کلید قابل تنظیم است . مرورگر وب حالت مشاهده تمام صفحه را نیز ارائه می دهد .
    

مرورگر E75 از جاوا و FLash پشتیبانی می کند . کاربر می تواند ویدئوی Flash را در نسخه های کامل YouTube و مانند آنها مشاهده کند که این از مهمترین مزایای نوکیا در مقایسه با Blackberry محسوب می شود .
    

مدیریت زمان یکی دیگر از ویژگی های گوشی های تجاری است . نوکیا E75 دارای یکی از پبچیده ترین بسته های organizer است و نرم افزار های سودمند بسیاری به همراه دارد . تقویم دارای چهار حالت مشاهده است که شامل to-do ، تصویر هفته ، روز و دستور کار می باشد . پنج نوع رویداد را می توان در تقویم تنظیم کرد که عبارتند از جلسه ، درخواست جلسه ، یادداشت ، سالروز و To- do . حالت مشاهده دستور کار گزینه جدیدی در گوشی های نوکیا است و این امکان را فراهم می کند تا تاریخ های ماه و رویدادهای روز انتخابی بطور همزمان روی صفحه نمایش ظاهر شوند . هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است که بعضی از آنها امکان فعال شدن آلارم را در زمان از پیش تنظیم شده فراهم می کنند تا بصورت یاد آوری عمل کند . کاربر می تواند نوع هماهنگی را بصورت خصوصی یا عمومی تنظیم کند .
            

نرم افزار Mobile Office از فایل های Word ، Excel و Powerpoint پشتیبانی می کند . بر خلاف اکثر گوشی های نوکیا ، ویرایش مستندات خارج از باکس صورت می گیرد .
        

یکی از برنامه های از پیش نصب شده در نوکیا E75 ، خواننده PDF است . Zip Manager نیز امکان استخراج مستقیم فایل های آرشیو شده از گوشی را فراهم می کند .
    

سایر نرم افزار های سازماندهی و مدیریت زمان شامل مبدل واحد ، ماشین حساب ، ضبط صوت و یادداشت است . نرم افزار ActiveNotes امکان اضافه کردن محتوای چند رسانه ای به یاداشت ها را فراهم می نماید .
        

نرم افزار آلارم تعداد زیادی آلارم را تنظیم می کند که هر یک نام و زمان اجرای خود را دارد . از منوی تنظیمات می توان وقفه های زمانی آلارم را بطور شخصی تنظیم نمود .
        

نرم افزار مفید Search نیز وجود دارد که دارای جایگاه خاص خود در منوی Stand by فعال است . این نرم افزار تقریبا هر آیتم در گوشی را بر اساس کلمه کلیدی ارائه شده پیدا می کند . هر بیت از داده از پیام تا تنظیمات چک می شود و نتایج آن بصورت فهرست قابل مشاهده است .
        

نوکیا E75 دارای یک فرهنگ لغت با پایگاه داده غنی است . زبان پیش فرض آن انگلیسی است که کاربر می تواند زبان های بسیار دیگری را بطور رایگان از اینترنت دانلود کند .

نوکیا E75 با گیرنده داخلی GPS تکمیل می شود . A-GPS و نرم افزار از پیش نصب شده نقشه های نوکیا نیز وجود دارند . نسخه 2.0 نقشه های نوکیا (Nokia Maps ) پوشش دقیق نقشه از تعدادی زیادی کشور را ارائه می دهد و گزینه هایی مانند اطلاعات ترافیک ، راهنمای شهر و ... را به همراه دارد . گزینه های دیگر را باید بطور جداگانه خریداری کرد . راهنمایی صوتی نیز پس از دوره آزمایشی غیر فعال می شود . این نرم افزار ظاهر مناسبی دارد و الگوریتم های برنامه ریزی مسیر آن را به راحتی می توان شخصی کرد .
    

می توان از جاده های دارای عوارضی ، تونل ها و گذرگاهها استفاده نکرد . کاربر می تواند سریعترین یا کوتاهترین مسیر را انتخب نماید . نرم افزار نقشه های نوکیا برای تعیین مسیر در پیاده روی نیز مناسب است . کاربر می تواند گیرنده GPS را غیر فعال کند و از گوشی بعنوان یک نقشه الکترونیک استفاده نماید . بطور کلی می توان گفت که کارایی GPS در E75 نوکیا رضایت بخش است و حساسیت GPS در حد مطلوب می باشد . 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها