پاسخ به:مبحث چهل و دوم صالحین: نوروز باستانی
پنج شنبه 29 اسفند 1392 2:50 PM
عیدی که میتواند نویدبخش ظهور باشد/ بالاترین عیدی و بهترین ثمره در نوروز چیست
در همین راستا بالاترین عیدی که به ما نوید داده شده است، عید روز قیام و ظهور منجی است، امام صادق(ع) در این خصوص میفرماید: «نوروز، روزی است که قائم ما اهل بیت(ع)، صاحب امر خلافت، در آن روز قیام میکند و خداوند او را بر دجال پیروز میگرداند، آن حضرت، دجال را در کوفه به دار میآویزد. هیچ نوروزی نمیآید، مگر اینکه ما، در آن روز انتظار فرج داریم، زیرا نوروز، از روزهای ما هست، ایرانیان آن روز را حفظ کردند ولی شما عربها آن را ضایع کردید».
بنابراین اگر ما از جهت آیندهنگری دینی نگاه کنیم و برنامه زندگی را طوری بچینیم که اعیادمان هم نمادی و نشانی از آن عید دینی یعنی روز ظهور امام مهدی(عج) و توفیق درک حضور او باشد، این بهترین ثمرهای است که میتواند باشد، من احساس میکنم بهترین مزیت برای گسترش آرمانشهری که وجود دارد، این است که این عید را به فرهنگ اسلامی و نگاه مهدویت گره بزنیم، پس اگر رفتارمان را مخصوصاً با توجه به اینکه ایام فاطمیه در عید امسال قرار گرفته است با این فرهنگ جلو برویم، امید است که حقیقت به روز شدن و توحیدی زندگی کردن است را درک کنیم.
زیرا امام زمان(عج) میفرماید: «فِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ(ص) لِی أُسْوَةٌ حَسَنَة»، فاطمه زهرا(س) بهترین اسوه حسنه است و میفرماید مسیر زندگی من مسیر زندگی فاطمه(س) است.