سمبوسه خرما
جمعه 23 اسفند 1392 10:07 PM
موادلازم برای تهیه 40عدد:
پودرمایه خمیر :2 قاشق چایخوری
شکر:1قاشق چایخوری
شیرولرم :1/5 پیمانه
آرد:500 گرم
تخم مرغ :2 عدد
ادویه :1 قاشق سوپ خوری (سیاهدانه ،زعفران ،زیره آسیاب شد)
موادلازم میانی سمبوسه :
خرمای هسته گرفته وچرخ کرده :300 گرم
مغزگردوی خردکرده :150 گرم
روغن کنجد برای سرخ کردن :به مقدارلازم
طرزتهیه :پودرمایه خمیروشکر راداخل شیرولرم بریزید.بعد روی آن رابپوشانید ودرجای گرم بگذارید تامایه خمیرفعال شود درظرف مناسبی آرد راالک کنید ومایه خمیر عمل آمده ،تخم مرغ وادویه هارابه آن بیفزایید ومخلوطکنید .حالادرحدود 5 دقیقه آن راورزدهید تا خمیرنرم ولطیفی به دست آید .سپس روی خمیر رابپوشانید ویک ساعت استراحت دهید وتا حجم آن دوبرابرشود .اکنون روی سطح صاف وآرد پاشی شده ،خمیررابازکنید وبا قالب گرد قالب بزنید وسط خمیررامواد میانی بگذارید ودورآن رامانندقطاب بپیچیدودرروغن کنجدسرخ کنید .اکنون سمبوسه هارادرصافی بچینید تاروغن اضافی آنها گرفته شود.