0

اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی حماسه اقتصادی

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی حماسه اقتصادی
شنبه 24 اسفند 1392  10:49 PM

نقل قول AliFanoodi

نقل قول hossein201273

نقل قول AliFanoodi

با سلام. البته فکر نمی کنم نا حقی شده باشه. چون خیلی از وبلاگ هایی که رتبه آوردند وبلاگ های خوب و با محتوایی بوده اند (مثل وبلاگ آقای آقایی و یا وبلاگ آقای مقداد حیدری). به هر حال در هر مسابقه ای ضعفی وجود دارد.

من توی یه سایتی خوندم که یکی اعتراض داشت چرا من که توی دوره ی قبلی برنده شدم حالا برنده نشدم. قرار نیست که هر کی دفعه ی قبل برنده شده بازم برنده شه. مثل خودم که در دوره ی قبلی رتبه آوردم ولی در این دوره نتوانستم رتبه ای را کسب کنم. پس بهتره که سعی کنم مشکلات وبلاگ خودم رو پیدا کنم و در مسابقات بعدی سعی رفع مشکلات را نمایم. برای مثال من از مسابقاتی که شرکت کردم فهمیدم که اوّل از همه بروز رسانی وبلاگ باید منظّم باشد نه مثل من که یه روز 100 تا مطلب می زدم و روزای دیگه شاید روزی یکی هم نمی شد . دوم این که وبلاگ کم حجم باشه و فقط به بخش فنّیش توجّه نکنم و سوم اینکه فراخور توانم سعی در تولید مطلب و حتّی تغییر شکل مطالب کپی پیستی (مثل ساخت پاور پوینت با آن ها و ...) نمایم.

به هر حال امید وارم که هم بقیه ی وبلاگ نویسان و هم بنده در مسابقات آینده رتبه ای را کسب نماییم و مشکلات مسابقات رفع گردد.

ان شاء ا... .

سپاسگزارم آقای فنودی

ولی همانطور که می دونید

داشتن خبرنامه وکد جاوای مناسب ومطلب بر محورهای موضوعی :من اگر دوتا وبلاگ دیگه را خدمتتان معرفی کنم :می بینید که نه کد جاوا دارند /نه خبرنامه ایمیلی دارند /نه آمار گیر وبگذر دارند :هیچکدوم از این موارد را ندارد :تنها وبلاگی که خیلی تو سه تا وبلاگی که من دیدم سر بود وبهتر از همه کار کرده بود وبلاگ آقای حیدری بود .به هر حال باید نقد کنیم تا در مسابقات بعدی  نقد ها اصلاح شود.البته من هم گفتم نقد خواهم کرد :گفته که اگر مجالی باشد حتما دست به قلم می شوم ونقدی درست وحسابی از این موضوع خواهم کرد:احتمالش پنجاه وپنجاه هست که منم نقد کنم :فعلا منتظم تا ببینم باید چه کنم :چون تو داوری در حق من اجحاف شده است.

به هر حال همون طور که گفتم همیشه در داوری ها این گونه مشکلات وجود دارد. خودم یادمه توی آبان ماه یه مسابقه ی وبلاگ نویسی توسّط باشگاه وبلاگی نویسی ... برگزار شد. من خواستم شرکت کنم تازه جایزه هاش هم 500 هزار تومن، 300 هزار تومن و اینا بود. بعدش از چند مدّتی رفتم توی همون سایت نتایجو دیدم. باورت نمیشه که بگم یه وبلاگی با 20 تا پست و 500 تا بازدید، 500 هزار تومن برده بود!!!

دیگه از این جور مشکلات پیش میاد. ان شاء ا... دور بعدی.

با شگاه حرف تو داشت برگزاری می کرد که روی مطلب تولیدی کلیک کرده بود وکسانی که مطلب تولیدی نوشته بودند از امتیاز ویژه برخوردار بود .به هرحال نقد بهترین راه هست برای  بهتر شدن این مسابقات .

سپاس

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 onehamed alifanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها